Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için.Peki benim testimdeki silik çizgiyi sizde görüyor musunuz yoksa ben mi abartiyorum?Benİnsan emin olamıyor ama tekrarladığımda koyulaşmıştı değerim 115 çıkmıştı kan verdiğimde
Hamilesiniz tebriklerSelam bayanlar adetime 5 gün var.Comfort erken gebelik testi yaptım ve çok çok derinden silik ikinci çizgi çıktı.Bir haftadır belim çok kötü ağrıyor.Böyle silik çizgi görüpte hamile olan var mı?
Bence iki gün sonra tekrar test alın ne olur olmaz.Umarım güzel haberlerini alırız.çok silik o yüzden hiç emin değilim kan testi için erken adetim geçsin değil mi?
Teşekkür ederim inşallahBence iki gün sonra tekrar test alın ne olur olmaz.Umarım güzel haberlerini alırız.
48 saatte bir değerler yükseliyormuş.Bende beklediğim için çok araştırıyorum.Mesajıma cevaben durumu iletirsen sevinirimTeşekkür ederim inşallah
Tamam test yaparsam yazıcam size mutlaka inşallah gebesinizdir48 saatte bir değerler yükseliyormuş.Bende beklediğim için çok araştırıyorum.Mesajıma cevaben durumu iletirsen sevinirim
Teşekkür ederim benimde dualarim sizinle olucak.Tamam test yaparsam yazıcam size mutlaka inşallah gebesinizdir
GörüyorumTeşekkür ederim cvp verdiğiniz için.Peki benim testimdeki silik çizgiyi sizde görüyor musunuz yoksa ben mi abartiyorum?
Selam size birşey sorabilir miyim acaba müsaitseniz ???48 saatte bir değerler yükseliyormuş.Bende beklediğim için çok araştırıyorum.Mesajıma cevaben durumu iletirsen sevinirim
Selam size birşey sorabilir miyim acaba müsaitseniz ???
İsteyim de kusura bakmayın yeni gördüm cevabınızı.Sizin adetiniz geçmeden mi test yaptınız sizde?Sanki ben boşuna umutlaniyor gibi hissediyorumTabi ki
Geçen hafta kan verdim negatifti o yüzden aslında birazda umutsuzluğumBen geçen aylarda sabırsızlanıp regl öncesi çok test yaptım ama silik çizgi dahil çıkmamıştı.Umudunuz sizi yıkacak kadar olmasın sabretmeye çalışın bence gidip kan testi verip emin olabilirsiniz
Döllenme olmadığından da çıkmamış olabilir en iyisi batı beklemek ben artık öyle yapıyorum. Eşimi de kendimi de yormuyorum.Umutlu bekleyiş,hayırlısını dilemekGeçen hafta kan verdim negatifti o yüzden aslında birazda umutsuzluğum
Haklısınız hayırlısı inşallahDöllenme olmadığından da çıkmamış olabilir en iyisi batı beklemek ben artık öyle yapıyorum. Eşimi de kendimi de yormuyorum.Umutlu bekleyiş,hayırlısını dilemek
Psikolojik de olabilir sizinkisi tereddütlü olduğunuz için çünkü biz üç aydır korunmuyoruz ama henüz gebelik oluşmadı.Döllenme sanıldığı kadar kolay değilmiş ama geri çekilme çok düşük ihtimal tabi herşey Allahyan olabilir de.İstiyorsanız hayırlı zamanda dilerim Rabbim size de versin.Güzel dileklerin için de teşekkür ederim.26 Şubata kadar beklicem bendeHaklısınız hayırlısı inşallah
İnşallah siz hamilesinizdir.
Biz çalışma yapmadik sadece geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ve her ay böyle en ufak bir belirtide acaba mı diyorum bir hafta boyunca belim çok ağrıdı hala ağrıyor o yüzden şüphelendim erken test yapayım dedim aklım daha çok karışti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?