Of evet kafam o kadar karışık kiay bu testler hep bozuk galiba ya ayarlarıyla oynanmış hep bence
Baska test deneyinn3. Gün gecikmemde nimo test yapmıştım çok silik çıkmıştı o gün kan verdim <1.2 hcg değerim şimdi 4. Günüm bari regl olayım diye maydonoz suyu içtim çok az bi kanamam oldu devamı gelmedi az önce artımed kaset test yaptım fotoda belli olmayan silik bi çizgi var çıplak gözle çok dikkatli bakılınca belli oluyor
Kanda çıkmadığı için ne apayım bilemedim yarın tekrar kan vereceğim galibaBaska test deneyinn
Ben bu testle öğrendim umut vermek istemem ama bende inanmayıp 3 tane yapmıştımBir de çok ağrım var
ya çıksa kanda çıkmaz mıydıBen bu testle öğrendim umut vermek istemem ama bende inanmayıp 3 tane yapmıştım
Kesinlikle çıkardı ama yanılma olabilir tabiki kan verip tekrar bakarsanız emin olabilirsinizya çıksa kanda çıkmaz mıydıbiz çocuk istemiyoruz zaten de kafam karışık
Teşekkür ederüm öyle yapacağımKesinlikle çıkardı ama yanılma olabilir tabiki kan verip tekrar bakarsanız emin olabilirsiniz
Kanda çıkmadıysa idrar da imkansızKanda çıkmadığı için ne apayım bilemedim yarın tekrar kan vereceğim galiba
Benim gecikmenin 1.günü bakarmısınız testimeKesinlikle çıkardı ama yanılma olabilir tabiki kan verip tekrar bakarsanız emin olabilirsiniz
2. Çizgi çok belliBenim gecikmenin 1.günü bakarmısınız testimeEki Görüntüle 3645192
Korkuyorum ya yoksa diye 2.testi almaya gidiyorum cıkarsa öyle kan vereceğim2. Çizgi çok belliKan verirseniz daha çok netleşir
Korkmayın 2. Testi yaptınız mıKorkuyorum ya yoksa diye 2.testi almaya gidiyorum cıkarsa öyle kan vereceğim
İlk bende sizin gibi olmuştum 3 tane yapmıştım emin olmak içinKorkuyorum ya yoksa diye 2.testi almaya gidiyorum cıkarsa öyle kan vereceğim
2. Çizgi çok belliKan verirseniz daha çok netleşir
İlk bende sizin gibi olmuştum 3 tane yapmıştım emin olmak için
Hayırlı olsun hamilesiniz
Verdim 360 çıktı:)Hayırlı olsun hamilesinizmutlaka kan testi verin ama
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahVerdim 360 çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?