- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi Sadece02matilda
Var cnm hayirli olsun ☺❤Gebelik var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var cnm hayirli olsun ☺❤Gebelik var mi
İNŞALLAH bebeğin seninledir canım .Ben bu sabah yaptim bundan biraz daha koyu. Ama yine de çok silik. 20 dk da cikti
Yalnız daha belirgin olmuş maşallah :)İNŞALLAH bebeğin seninledir canım .![]()
Ben bu şekilde anca Işıkla bakınca rahat görebiliyorum kendi yaptığım yeni testte diğer türlü varla yok arası.Asıl hali bu şekilde
Benim de böyleydi gidip kan verdiğimde gebelik çıkmıştı. Bence gidip baktırın bi.Gebelik var mi
Valla bilemiyorum ki belki yarın kan testi yaptiririmBenim de böyleydi gidip kan verdiğimde gebelik çıkmıştı. Bence gidip baktırın bi.
Fotoğraf at bakalım nasıl görünüyorİnşallah hayırlısı olur canım dilediğin gibi olur.Ben de test yapıyorum en azından senin belli gibi inşallah vardır . Ben anlayamıyorum da
Bu şekilde canım sanırım pek görünmüyor ya da bana öyle geliyor .Fotoğraf at bakalım nasıl görünüyor
Sanki var gibi ancak fotoğraf ta daha da silik çıkıyor ben o yüzden efekt duzeltmesi yapip öyle attım fotoğraflarıBu şekilde canım sanırım pek görünmüyor ya da bana öyle geliyor .
Adet tarihin hangi gün bu aradaBu şekilde canım sanırım pek görünmüyor ya da bana öyle geliyor .
1 Ekim görünüyor ama bilmiyorum hamilelik var mı yok mu derken psikolojik olarak gecikiyor .Sanki var gibi ancak fotoğraf ta daha da silik çıkıyor ben o yüzden efekt duzeltmesi yapip öyle attım fotoğrafları
Kesinlikle haklısın netten laboquik testi sipariş ettim . Ama işte diğer yaptığım aş bi de hiç çıkmayınca çıkıyor gibi olunca umut .Albi testine guvenmeyin saatler sonra cikan cizgiye bi ara benimde umudumu kirdi baya cikti cizgi kan verdim 0 cikti. Sok oldum daha da almiyorum o markadan laboquik alin en hassas olan test yaniltmayan. Ben onunla ogrendm.