Silik çıkan gebelik testinde(resimli)

Gebelik var mı

• Evet

OY: 25 56,8%
  • Hayır

OY: 19 43,2%

• Ankete Katılan
    44
Peki bişey sorucam adet zamanına yakın mı ağrı olur hamileyken? Kasıklarım ara ara batıyordu

Göğüslerimde de çok ağrı var özellikle benekler var ya etrafında çok acıyor dokunamıyorum. Peki sizde ağrı adet öncesi mi olmuştu?
Evet bikac gun oncesinden her an hasta olucakmis gibi agri batma olur yumurtlama gununden sonra baslar ara sira agrilar sonrada adet gunu sonrasi biraz dahada yogunlasti bende.herkesde ayni doye bisey yok ama ayni oluyor adet agrisiyla hamilelik agrisi

Evet bikac gun oncesinden her an hasta olucakmis gibi agri batma olur yumurtlama gununden sonra baslar ara sira agrilar sonrada adet gunu sonrasi biraz dahada yogunlasti bende.herkesde ayni doye bisey yok ama ayni oluyor adet agrisiyla hamilelik agrisi

Çok teşekkür ederim bişey daha öğrenmiş oldum :)

3B6DDD9E-10A0-4347-BDC8-8818FEB244D6.webp

Kızlar bugün bat günüm test böyle, 2 gün önceki testle bi değişiklik yok, inşallah gelmezse bugün cuma günü kan vericem

Kızlar selam benim adetimin gecikmesinin bugün tam 7. günü. Gecikmesinin ikinci gününde kan vermiştim 0,100 çıktı b-hcg değerim gebelik yok yani. Bir hafta daha bekleyeyim dedim hala gelmeyince bu sabah idrar testi yaptım şöyle bir hayalet çizgi çıktı. Bu ne demek kan testini tekrarlamalı mıyım? (Ve ayrıca normalde adetim 30 günlük döngüler şeklinde hep düzenli gelir. Eylülün 5 inde korunmayı bıraktık ve bu ay geciktim)

Eklentiler

• 4C81FA00-66F2-41FD-8DDD-D1A7C79B25D4.webp
    4C81FA00-66F2-41FD-8DDD-D1A7C79B25D4.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 493
Kızlar selam benim adetimin gecikmesinin bugün tam 7. günü. Gecikmesinin ikinci gününde kan vermiştim 0,100 çıktı b-hcg değerim gebelik yok yani. Bir hafta daha bekleyeyim dedim hala gelmeyince bu sabah idrar testi yaptım şöyle bir hayalet çizgi çıktı. Bu ne demek kan testini tekrarlamalı mıyım? (Ve ayrıca normalde adetim 30 günlük döngüler şeklinde hep düzenli gelir. Eylülün 5 inde korunmayı bıraktık ve bu ay geciktim)

2. Çizgi var tatlım ama Bu çizgi beyaz mı fotoğrafta mı öyle çıkıyor?

ben burada sadece beyaz çizgi görüyorum. az da olsa pembe olsa daha iyi olurdu sanki. bilemedim doğrusu. ama bence negatif

Yaptım canım :) sen nasıl yaptın

ben henüz yapmadım o negatiften sonra. kan testi yaptırcam bugun yada yarın fırsat bulursam. gerçi bugun öğle yemeginde dışarı çıkıcam eczane bulunca kendimi tutabilirsem :D kırmızılar gelene kadar pes yok.

Back
X