Silik çıkan test

melaxse

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
386
241
53
29
Kızlar merhaba hızlı gebelik testi bu .Sabah ilk idrar ile verilen test sizce pozitif mi ? Days doctor markası güvenilir mi?

Eklentiler

• IMG_7782.webp
    IMG_7782.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_7780.webp
    IMG_7780.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 86
Adetim çok düzensiz 3-4 ay olmadığım süre var tiroid hastasıyım test yapmadan anlayamazsın dedi doktor
Sen bence doktors git tiroid hastasısın bide nolur nolmaz sonuçta doğru veya değil testte gördün hamilelik kan vermeni öneririm

Merhaba bende pcos ve haşimato troid hastasıyım aynı şekilde reglim düzensiz ama bu ay yumurtam adetin ikinci günü 16 mm di değerlendirdik 12 temmuzdan itibaren. Bugün de bu testi yaptım aynı marka. İkinci çizgi bu şekilde silik çıktı. Sizin son durum nedir acaba gebelik var mı

Merhaba bende pcos ve haşimato troid hastasıyım aynı şekilde reglim düzensiz ama bu ay yumurtam adetin ikinci günü 16 mm di değerlendirdik 12 temmuzdan itibaren. Bugün de bu testi yaptım aynı marka. İkinci çizgi bu şekilde silik çıktı. Sizin son durum nedir acaba gebelik var mı
IMG_1071.webp

Merhaba kan verdim değeri 0.6 çıktı üstüne troidlerim bozulmuş

Back
X