Hemen çıktı beş dakika içindeHemen çıktıysa var gibi duruyor
Adetinize kaç gün varHemen çıktı beş dakika içinde
1-2 gün varAdetinize kaç gün var
Bence 2 gün sonra kan verin ama öizgi var çok net1-2 gün var
Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz merak ettim üye oldum fotoğraf yükledim sayfaya sizce görüyorsunuz hiç olmasa çizgi çıkmazdı değil miBence 2 gün sonra kan verin ama öizgi var çok net
Testin markası ne , evet çizgi varBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz merak ettim üye oldum fotoğraf yükledim sayfaya sizce görüyorsunuz hiç olmasa çizgi çıkmazdı değil mi
Bu pembe renkli olan varya erken olan unuttum ya adınıTestin markası ne , evet çizgi var
Predictor şimdi baktım markasınaTestin markası ne , evet çizgi var
En iyi marka o diye biliyorum çıktıysa vardır yaniPredictor şimdi baktım markasına
İnşallahVar çizgi
Hayirli olsun, belirtileriniz varmi? Yerlesme akintisini yasadinizmiRabbim herkese gönlündekini sağlıkla huzurla mutlulukla nasip etsin inşallah
Yerleşme akıntısı yaşadım birde bel ağrısı iki güne ya da yarın tam emin değilim doktora gitmeyi düşünüyorum tam emin olmak istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumHayirli olsun, belirtileriniz varmi? Yerlesme akintisini yasadinizmi
Yerlesme kanamasini ne zaman yasadiniz? Ve nasil’di rengi? Bende yasadim 29/30 nisanYerleşme akıntısı yaşadım birde bel ağrısı iki güne ya da yarın tam emin değilim doktora gitmeyi düşünüyorum tam emin olmak istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Rengi kahverengiydi iki- üç gündür aralıklı yaşadım aralıklı saatlerle çok az çizgi gibi damla gibiYerlesme kanamasini ne zaman yasadiniz? Ve nasil’di rengi? Bende yasadim 29/30 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?