İnşallah bugün az önce tekrarladım silik çizgi var sanki ama 3 çizgi var ilk 3 dkda anlayamadımÜzüldüm canım geçmiş olsun inşallah vardır ya tutunmuştur allahın izniyle
İnşallah bugün az önce tekrarladım silik çizgi belirgin ama 3 çizgi var ilk 3 dkda anlayamadım
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah hamilesindir
Kuruduktan sonra bak canım düzelecek mi bakalım atsana resmini bakalımİnşallah bugün az önce tekrarladım silik çizgi var sanki ama 3 çizgi var ilk 3 dkda anlayamadım
Kuruduktan sonra bak canım düzelecek mi bakalım atsana resmini bakalım
Ama 3 çizgi neden :SCanım var gibi ya hadi inşallah
Sondaki kuruma çizgisi gibi canım baştaki gebelik çizgisi gibi algıladım benAma 3 çizgi neden :S
Aynı anda çıktı 3 dk içerisinde bilmiyorum beklemeye devam bugün regl günümdü diye dayanamayıp yaptımSondaki kuruma çizgisi gibi canım baştaki gebelik çizgisi gibi algıladım ben
Biraz bekle canım 10 dk dursun netleşir galibaAynı anda çıktı 3 dk içerisinde bilmiyorum beklemeye devam bugün regl günümdü diye dayanamayıp yaptım
10 dkdan çok sonra bu fotoğraf artıkkBiraz bekle canım 10 dk dursun netleşir galiba
O zaman kuruma çizgisi olmuştur canım ilk 10 dakikada çıkan önemli10 dkdan çok sonra bu fotoğraf artıkk
İlk 3 dk bile değildi zaten çıktığında çizgiler, kuruduğundakini attım demek istedim yani 10 dkyı geçmiştiO zaman kuruma çizgisi olmuştur canım ilk 10 dakikada çıkan önemli
Var gibi canım kaliteli bir marka aslında neden öyle 3 çizgi oldu anlamadım vallaİlk 3 dk bile değildi zaten çıktığında çizgiler, kuruduğundakini attım demek istedim yani 10 dkyı geçmişti
Ben de şaşırdım umutlanmayacağım test hatalı olabilirVar gibi canım kaliteli bir marka aslında neden öyle 3 çizgi oldu anlamadım valla
Elinde varsa sabah ilk idrarınla yap canım kaç günün var reglaBen de şaşırdım umutlanmayacağım test hatalı olabilir
Bugün olmalıydım ya da yarın olacağımElinde varsa sabah ilk idrarınla yap canım kaç günün var regla
İstersen kan ver canım netleşsin istiyorsanBugün olmalıydım ya da yarın olacağım
Vereceğim bakalım bekliyim birkaç gün dahaİstersen kan ver canım netleşsin istiyorsan
Beklemek çok yoruyor valla canım bende yarın vermeyi düşünüyorum müsait olursamVereceğim bakalım bekliyim birkaç gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?