İnşallah hamilesinizdirBeklemek çok yoruyor valla canım bende yarın vermeyi düşünüyorum müsait olursam
Bariz pozitif duruyor markayı bilmiyorumKızlar frleey gebelik testi kullanan var mı . 9n gecikmem var Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda 2gun regli gördüm kan verdim negatifti bu ay regli olmadım 9 gün geçti doktor çatlatma ignesinden dolayı kist oluşmuş demişti regli ile atarsın ama hala regli olmadım test yaptım çift çizgi çıktı sizce bu markanın yanılma payı var mı. Cunku cok yalancı pozitiflik gördüm başka markalarda
Eki Görüntüle 3631397
Eki Görüntüle 3631398
Geçmiş olsun canım stres yapma sakınİnşallah hamilesinizdirben 29 mayısta 6 haftalıkken dşk yaptım söz vermiştim kendime gecikme çok olmadan yapmayacağım diye ama duramadım
Bu kadar net göstermiyor yalancı pozitifi ya bence var inşallah vardırKızlar frleey gebelik testi kullanan var mı . 9n gecikmem var Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda 2gun regli gördüm kan verdim negatifti bu ay regli olmadım 9 gün geçti doktor çatlatma ignesinden dolayı kist oluşmuş demişti regli ile atarsın ama hala regli olmadım test yaptım çift çizgi çıktı sizce bu markanın yanılma payı var mı. Cunku cok yalancı pozitiflik gördüm başka markalarda
Eki Görüntüle 3631397
Eki Görüntüle 3631398
Prodoctorun testini alsana ben ilk defa bu kadar net gördüm freey de umutlandirmak istemem ama var gibiKızlar frleey gebelik testi kullanan var mı . 9n gecikmem var Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda 2gun regli gördüm kan verdim negatifti bu ay regli olmadım 9 gün geçti doktor çatlatma ignesinden dolayı kist oluşmuş demişti regli ile atarsın ama hala regli olmadım test yaptım çift çizgi çıktı sizce bu markanın yanılma payı var mı. Cunku cok yalancı pozitiflik gördüm başka markalarda
Eki Görüntüle 3631397
Eki Görüntüle 3631398
Yaşadığım ilçede çok fazla seçenek yok canım bugün sağlık ocağına gidicem giderken amow test almayı düşünüyorum oda çok kaliteliProdoctorun testini alsana ben ilk defa bu kadar net gördüm freey de umutlandirmak istemem ama var gibi
Aşkım kapağını aç da bak eğer prodictor ise sert bi şeffaf jelatin oluyor onun gölgesi kapak kapalıyken görünüyor içini aç jelatini kaldır bak. Bizede resim atAma 3 çizgi neden :S
Yok ya 3 çizgiAşkım kapağını aç da bak eğer prodictor ise sert bi şeffaf jelatin oluyor onun gölgesi kapak kapalıyken görünüyor içini aç jelatini kaldır bak. Bizede resim at
Ben miVar canım inşallah hamilesindir
eminsen kurumadır o. 3 çıkmaz çünkü. Ortası beyaz bir de kuruma çizgisi olabilirYok ya 3 çizgiöyle de baktım ama 3 yani
Kan sonucum çıktı hamileyim canımVar canım inşallah hamilesindir
Bu kadar net göstermiyor yalancı pozitifi ya bence var inşallah vardır
Ayyy maşallah keseyi görebilirsinKan sonucum çıktı hamileyim canım
Yaaa tahmin ettim çünkü baya yüksek maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinKeseyi gördüm ikizzzz
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım benimYaaa tahmin ettim çünkü baya yüksek maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?