Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gölge görünüyor test hangi marka bir de kaç gün kalmıştı adeteKızlar 2 test yaptım biri cumartesi sabah biri de bugün silik çizgi var ikisinde de ve geçmiyor kuruma değildir sanırım çünkü hala ıslak ve 10 dakikada gördüm daha önceki testlerim böyle olmamıştı
Nimo ve artı med benim adetim 3-4 gün geldi az ve kesik tam adet mi gördüm emin değilimEvet gölge görünüyor test hangi marka bir de kaç gün kalmıştı adete
Tüm testlerde ikinci silik çizgi çıkıyormuEvet gölge görünüyor test hangi marka bir de kaç gün kalmıştı adete
Yerleşme olabilir özellikle kahverengi pembe ve az az ise öyle diyorlarNimo ve artı med benim adetim 3-4 gün geldi az ve kesik tam adet mi gördüm emin değilim
Bilmiyorum ya pek öyle gibi de değildiYerleşme olabilir özellikle kahverengi pembe ve az az ise öyle diyorlar
Bu testler silik çıkarıyor zaten baska yaparsaniz iyi olurNimo ve artı med benim adetim 3-4 gün geldi az ve kesik tam adet mi gördüm emin değilim
Daha önce bunlarla yaptığımda böyle olmamıştı bu silik çizgiler hiç kaybolmadı hala duruyorBu testler silik çıkarıyor zaten baska yaparsaniz iyi olur
Ne oldu peki durumDaha önce bunlarla yaptığımda böyle olmamıştı bu silik çizgiler hiç kaybolmadı hala duruyor
NegatifNe oldu peki durum
Üzdü seni de görüyorun ne zamandır burda Allah en kısa sürede nasip etsin hepimizeNegatif
Hayırlısıyla inşallahÜzdü seni de görüyorun ne zamandır burda Allah en kısa sürede nasip etsin hepimize
Sizce var mıEvet gölge görünüyor test hangi marka bir de kaç gün kalmıştı adete