- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
- Konu Sahibi kelebekimsi
-
Hayirli olsun hamilesin.Day’s doctor erken gebelik testi güvenilir mi sizce? Dün kasığımda kramp oldu hareket edemedim bunun üzerine şüphelenip bugün akşam elimdeki testten yaptım. İlk 5 dakikada bu şekilde silik çizgi çıktı. Bat yarın. Resimlerde belli oluyor mu bilmiyorum ama bu test güvenilir mi sizce?
Teşekkür ederimHayirli olsun hamilesin.
Bu test hakkında bilgim yok. Bat yarınmış zaten, kaset test alıp bir daha deneyin bence ya da direkt kan verin kesin olsunDay’s doctor erken gebelik testi güvenilir mi sizce? Dün kasığımda kramp oldu hareket edemedim bunun üzerine şüphelenip bugün akşam elimdeki testten yaptım. İlk 5 dakikada bu şekilde silik çizgi çıktı. Bat yarın. Resimlerde belli oluyor mu bilmiyorum ama bu test güvenilir mi sizce?
Teşekkür ederim şimdi köydeyim de en kısa zamanda kaset test alıcam yanımda bu vardıBu test hakkında bilgim yok. Bat yarınmış zaten, kaset test alıp bir daha deneyin bence ya da direkt kan verin kesin olsun
İnşallah sonuç doğrudur ve hayırlı olsun diyebilirizTeşekkür ederim şimdi köydeyim de en kısa zamanda kaset test alıcam yanımda bu vardı
Teşekkür ederimmİnşallah sonuç doğrudur ve hayırlı olsun diyebiliriz
Ee silik cizgi varŞimdi artımed aldım eczaneden farklı marka yokmuş yine ilk idrarla yapamadım malesef bu şekilde çıktı. Yakınımda hastane de yok test yaptıracak ama bu testlere de niyeyse güvenemiyorum.
Valla galiba hamileyim ya 2 farklı marka aldım 4 farklı markadan yaptım hepsi çift çizgi şimdi kan verdim artık hayırlısı ne büyük konuşsam başıma geliyor şükürEe silik cizgi var
Ben görüyorum canim kesin hamilesin
Sonucunuz pozitif miValla galiba hamileyim ya 2 farklı marka aldım 4 farklı markadan yaptım hepsi çift çizgi şimdi kan verdim artık hayırlısı ne büyük konuşsam başıma geliyor şükür
Evet pozitifmişSonucunuz pozitif mi
Çizgi var ama yinedeŞimdi artımed aldım eczaneden farklı marka yokmuş yine ilk idrarla yapamadım malesef bu şekilde çıktı. Yakınımda hastane de yok test yaptıracak ama bu testlere de niyeyse güvenemiyorum.
kan verdim 128.1 çıktı şükürÇizgi var ama yinede
Gidemiyosan 2 3gun daha bekle yine yap koyulaşmasi lazim
Tebrikler umarim saglicakla kucaginiza alirsiniz kani takip edin yukselmesinikan verdim 128.1 çıktı şükür
Tebrik ederim sağlık ile kucağına alkan verdim 128.1 çıktı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?