Evett bende sabırsızlıkla bekliyorummmGordum gibi ama 1-2 gun sonra tekrarlayin mutlaka
Pozitife dönme şansı olur mu var mı genelde böyle olup pozitif olan acabaGordum gibi ama 1-2 gun sonra tekrarlayin mutlaka
Heveslendirmek istemem ama bende gördüm çizgiyi. Marka nedir acaba? Bir de bu kadar erken öğrenmek hayal kırıklığı olabiliyor. Regl bekleyin derimSanki silik çizgi var gibi sizce olabilir mi? Daha önce bu testi kullanmıştım ama hiçbir şekilde silik çizgi bile çıkmamıştı. Yoksa ben hayal mi görüyorum böyle bir çizgi yok mu? Bir de böyle silik çizgi olması yine de negatif sayılır mı? Lütfen beni bir aydınlatın
Reglim 2 gün geçti ya testte predictor earlyHeveslendirmek istemem ama bende gördüm çizgiyi. Marka nedir acaba? Bir de bu kadar erken öğrenmek hayal kırıklığı olabiliyor. Regl bekleyin derim
bence vardır o zaman rabbim sağlıkla ilertletsin.Reglim 2 gün geçti ya testte predictor earlyinşallah vardır ya
Predictor early markası, inşallah vardır bugün kanda çıkar mı acabavar gibi ya test markası ne beklenen adet tarigi nedir?
Aminnn sonucu paylaşacağım sizinlebence vardır o zaman rabbim sağlıkla ilertletsin.
İdrarda çıktıysa kanda çoktan çıkmıştır gidip baktırın bencePredictor early markası, inşallah vardır bugün kanda çıkar mı acaba
testte cıktı ise kanda kesin cıkar. Bence var gibi predictor baya iyi kuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Bende bukadar soluk bi çizgi ile öğrenmiştim.Predictor early markası, inşallah vardır bugün kanda çıkar mı acaba
Aynen birazdan gidip kan vereceğim çünkü bu testten daha önce de yaptım yoktu doğru çıkıyor gibiİdrarda çıktıysa kanda çoktan çıkmıştır gidip baktırın bence
Hadi İnşallaj güzel haberlerle gelirsinAynen birazdan gidip kan vereceğim çünkü bu testten daha önce de yaptım yoktu doğru çıkıyor gibi
Çok gölge gibi bir çizgi vaar gününüz geçti mi?Sanki silik çizgi var gibi sizce olabilir mi? Daha önce bu testi kullanmıştım ama hiçbir şekilde silik çizgi bile çıkmamıştı. Yoksa ben hayal mi görüyorum böyle bir çizgi yok mu? Bir de böyle silik çizgi olması yine de negatif sayılır mı? Lütfen beni bir aydınlatın
3 gün geçtiiii gün içinde bi daha test yapsam mı kandan önceÇok gölge gibi bir çizgi vaar gününüz geçti mi?
Bence elinde varsa yap canım en azından üzülmemiş olursun ama ben gördüm çizgiyi3 gün geçtiiii gün içinde bi daha test yapsam mı kandan önce
Ayyy dimi ya ben hayal görmüyorum, inşallah vardır şimdi dışarıdayım test alıp eve gideceğimmBence elinde varsa yap canım en azından üzülmemiş olursun ama ben gördüm çizgiyi
Sonucunu bekliyoruz canım inşallah vardır hayırlısı olsunAyyy dimi ya ben hayal görmüyorum, inşallah vardır şimdi dışarıdayım test alıp eve gideceğimm
Tamam canım yapınca haber ver mutlaka inşallah vardırAyyy dimi ya ben hayal görmüyorum, inşallah vardır şimdi dışarıdayım test alıp eve gideceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?