Yaa inşallah korkuyorum eğer yoksa diye hemen vericem perşembe günü eşimle gidip eşim de çok heyecanlı kararsız kaldık. Size yazayım dedimAdetiniz gecikmiş silik bi cizgide var bence gidin bida dhaa kan verin bu duruma göre bebiş var
Herşey Allahtan canım korkma daha yeni evlisin zaten ama bi durumlara göre hamilesin yaniYaa inşallah korkuyorum eğer yoksa diye hemen vericem perşembe günü eşimle gidip eşim de çok heyecanlı kararsız kaldık. Size yazayım dedim
Haklısın canım gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHerşey Allahtan canım korkma daha yeni evlisin zaten ama bi durumlara göre hamilesin yani
Ayyy seninde görünüyor ama bilmiyorum tabiii benm de hiç deneyimim yok o yüzden buraya yazdımBenimde dün yaptığım testte birşey çıkmadı bugün yaptığımda gölge gördüm çıplak gözle sahan belli size atsam bakabilirmisiniz kızlar
Gölge gibi ama bilemedim kiAyyy seninde görünüyor ama bilmiyorum tabiii benm de hiç deneyimim yok o yüzden buraya yazdım
Hayırlısı olsun adetin gecikti miGölge gibi ama bilemedim ki
DAHA var canım adetime 5 gün var ovulasyon testi denedim bu ay ben de merak ettim yaptımHayırlısı olsun adetin gecikti mi
Gerçekten miHamile gorunuosun
CANIm benim bende erken gebelk testi yaptm üç kre test yaptm hep silik çıktı daha yeni değerlerim yükseliyr şuan gebeyim ama dha yeni .seninde yeni olşmaya başlamştr iki günde bir kan testi yaptrArkadaşlar ben adetten 1 gün önce kan testi yaptırdım sabahtan. Öğleden sonra sonucu öğrenmek için gitmeden önce peçeteye çok az pembe bir leke geldi ve adet oldum sandım. Sağlık ocağına gittim tekrardan sonuç olumsuz dedi. Değerlerimi almamıştım bilmiyorum adet oldum diye düşündüğüm için. Bugün adetim 6 gün gecikti ama hala adet olmadım. Ve sabah idrar testi yaptığımda silik çizgi çıktı. Böyle Bi durumla karşılasan varsa yardımcı olabilir miii 4 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz inşallah nasip olur isteyen herkese. Eki Görüntüle 2576385
Galiba değilim kızlar test 15 dk sonrası geçersiz dediler bana Başkan gruptansen hamilesin
Adet zamanından önce belli olmayabiliyor kan testinde ama bu teste göre hamilesin gibi duruyor :) o yüzden bir gidip kan testi ver istersen :)Arkadaşlar ben adetten 1 gün önce kan testi yaptırdım sabahtan. Öğleden sonra sonucu öğrenmek için gitmeden önce peçeteye çok az pembe bir leke geldi ve adet oldum sandım. Sağlık ocağına gittim tekrardan sonuç olumsuz dedi. Değerlerimi almamıştım bilmiyorum adet oldum diye düşündüğüm için. Bugün adetim 6 gün gecikti ama hala adet olmadım. Ve sabah idrar testi yaptığımda silik çizgi çıktı. Böyle Bi durumla karşılasan varsa yardımcı olabilir miii 4 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz inşallah nasip olur isteyen herkese. Eki Görüntüle 2576385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?