ilk testinde de gölge var zaten. gittikçe koyulaşması normal. ben hamile değilken yaptığımda o ikinci çizgi 5 gün sonra bile çıkmıyordu.Galiba değilim kızlar test 15 dk sonrası geçersiz dediler bana Başkan gruptan
Neye göre geçersizmiş :) başka bir test alıp dene istersenGaliba değilim kızlar test 15 dk sonrası geçersiz dediler bana Başkan gruptan
Tekrar yaptım cabım gene gölge var çok hafif belli oluyorNeye göre geçersizmiş :) başka bir test alıp dene istersen
Tekrar yaptım cabım gene gölge var çok hafif belli oluyor
Vala anlamdım ki bende yailk testinde de gölge var zaten. gittikçe koyulaşması normal. ben hamile değilken yaptığımda o ikinci çizgi 5 gün sonra bile çıkmıyordu.
Gerçi benim adetimden daha var belkide testte hata vardır betten almıştım testlerio zaman sen de kan vermeye :)) muhtemelen hamilesin
Kaç gün geçince belli olmıstu canımCANIm benim bende erken gebelk testi yaptm üç kre test yaptm hep silik çıktı daha yeni değerlerim yükseliyr şuan gebeyim ama dha yeni .seninde yeni olşmaya başlamştr iki günde bir kan testi yaptr
Gerçi benim adetimden daha var belkide testte hata vardır betten almıştım testleri
BEyaz gölge gibimiydi seninde canımBenimde senin gibi olmuştu :)) o yüzden bir kan ver istersen ya da birkaç gün bekle
Tamam tesekkür ederim inşallah hemen vericemAdet zamanından önce belli olmayabiliyor kan testinde ama bu teste göre hamilesin gibi duruyor :) o yüzden bir gidip kan testi ver istersen :)
Aynen sonrasında kandaki değerim çok yüksek çıkmamıştı daha yeni yeni oluşmaya başlamıştı.BEyaz gölge gibimiydi seninde canım
hamile değilsen çıknıyor çizgi falan kan vermeni tavsiye ederim hemenGaliba değilim kızlar test 15 dk sonrası geçersiz dediler bana Başkan gruptan
Beklemek o kadar zorki 6 yıl 4 gebelik ikisi kimyasal ikisi düşük erken gebelik mi alsam zor duruyorumBu şekilde değildi ilk gönderdiğin fotodaki gibiydi ama biraz daha bekle bakalım neler olacak :)
Hiç üzülme Allah zamanını biliyordur bende 5 yıllık evliyim senin gibi 3 düşüğüm vardı çok şükür bu bebeğim şu anlık sağlıklı. Allah sana da nasip etsin inşallah Hamile bir kişi olarak Allah her isteyene versin tek duam bu gerçekten ama bunu kafana takma oluyor. Sadece zaman.Beklemek o kadar zorki 6 yıl 4 gebelik ikisi kimyasal ikisi düşük erken gebelik mi alsam zor duruyorum
Kızlar kan testini illa sabah mı vermek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?