Kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için 2 damla su damlatıp öyle bakın yazılmış bir kaç yerde onu yaptım çizgi silinmedi. Onun için konu açtım. Amin isteyen herkese nasip olur inşallahKuruma çizgisine benziyor. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben de bekliyorum sizin gibi umutla
Benim adetime 6 gün var sabah erken gebelik testi yaptım saat 06:00 da hiç birşey görmedim sabah 08:30 baktığımda hayali bir çizgi gördüm bir heyacanlandım sonra değilim dir dedim .ovülasyon testi yaptım gün içinde ikinci çizgi silikti inşallah hamilesinizdir hamileyimdir durumunuzdan Bilgi verirmisinizMerhabaRegl günüme 4 gün var sabahtan normal test yapmıştım negatif çıktı . 10 dkdan sonra değerlendirilen sonuçların yanlış olduğunu biliyorum bu arada belirteyim daha sonra dışarıdaydık bütün gün eve geldiğimde baktım 2. Çizgi silik bir şekilde var testi atmayı unutmuşum . Burada bir kaç yerde teste su damlatıp kuruma çizgisimi değil mi anlaşılabilir yazılmış. Damlattım çizgi silinmedi. Test sonucunu paylaşacağım. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Veya bu su damlatma olayını yapıp yanılan oldu mu bu arada fotoğrafı suyu damlattıktan sonra çektim
Negatif yani 10 dk sonradan çıkan silik çizgiye güvenmemek gerekmişSonuc ne oldu acaba?
Fotolari varsa yukleyinMerhaba bayanlar adetime bugün 2 gün var ve sol kasığımda ve belimde aralıklı kramp ve sancılar var belirtiler üzerine adetime 4 gün Kala test yaptım silik çizgi çıktı 3 gün kala yaptım yine silik çıktı bu gün 2 gün var 3.testi yaptım öncekilere göre daha belirgin ama tam kırmızı değildi sizce hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim
Maalesef şuan yanımda değil testlerFotolari varsa yukleyin
O zaman kimse net bir ssy soyleyemez. Zaten en dogru sonucu kan testiyle alirsinizMaalesef şuan yanımda değil testler
Sadece bu var dünkü budaO zaman kimse net bir ssy soyleyemez. Zaten en dogru sonucu kan testiyle alirsiniz
Sadece bu var buda dünküO zaman kimse net bir ssy soyleyemez. Zaten en dogru sonucu kan testiyle alirsiniz
Kac dk’da cikti buSadece bu var buda dünkü
İlk 2 3 dakikadaKac dk’da cikti bu
O zaman pozitif benceİlk 2 3 dakikada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?