Silik çizgi gebelik testi

sedaaakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
24
1
1
30
Kızlar merhaba acil bakar mısınız adetime 5 gün falan var gebelik testi böyle çıktı sizce var mı

Eklentiler

• IMG_6162.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_6159.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 181
İlk 5 dakika içinde mi çıktı bu teste göre var gözüküyor başka marka bir testiniz varsa onlada yapın teyit etmiş olursunuz ben adetten 7 gün önce daha silikle öğrenmiştim

İlk 5 dk içinde şişlikti ama sonrada daha bi göründü sanki sizin fotoğraf var mı

Bunlar yaptığım ilk test fotoğrafta belli olmayabilir bile gözle bakıldığında çok çok hafif gözüküyor sizinki daha net benimkine göre ama dediğim gibi başka marka teatiniz varsa onuda yapıp teyit esin yada direkt kan verin

Eklentiler

• F4ACEF2E-45F3-4A18-90A3-01572C1E6433.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 165
  • 8363120F-B651-47C6-A84D-74DF7ADDFCE1.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 182
  • FE15C3CF-08B3-41FC-8A56-A35580AF3517.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 186
Maşallah nasıl git gide belirginleşmiş hayırlı olsun başka test almamıştım yarın kan vereyim diyorum ama pazartesiyi beklesem mi

Bende adet öncesi öğrendiğimde zor oldu ama adetimin 1/2 gün gecikmesini beklemiştim evde her gün test yapıp takip etmiştim ama siz isterseniz beklemeyin hiç yarın direkt verin kan öğrenirsiniz

Teşekkür ederim ilk kan verdiğinizde gecikmiş miydi adetiniz beta kaç çıkmıştı

Teşekkür ederim ilk kan verdiğinizde gecikmiş miydi adetiniz beta kaç çıkmıştı
Daha önce bir düşük yaptığım için korktum hemen gitmedim bir de adetten 7 gün önce çok erken öğrenmiştim kendi kendime evde testlerle takip ettim ne zaman adetim 2 gün gecikti o zaman gittim 790.31 le öğrendim

Geçmiş olsun üzüldüm ama sonu güzel olmuş ben şuan versem çıksa bu seferde yükselecek mi diye düşünüp duracağım biraz bekleyeyim en iyisi durabilirsem

Geçmiş olsun üzüldüm ama sonu güzel olmuş ben şuan versem çıksa bu seferde yükselecek mi diye düşünüp duracağım biraz bekleyeyim en iyisi durabilirsem
Teşekkür ederim ama evet dediğiniz gibi sonu güzel oldu şükür ahh o düşünceyi ister istemez beklesenizde yaşıyorsunuz insan bir heycan yapıyo nasıl olcak bir sonraki değer diye merak ediyor

Evett o yüzden ben sabah kalkıp gidip kan verdim ama verirken hemşire o test hatalıdır adet gecikmesinden önce göstermez genelde idrar dedi biraz ümitsiz bekliyorum şuan

Evett o yüzden ben sabah kalkıp gidip kan verdim ama verirken hemşire o test hatalıdır adet gecikmesinden önce göstermez genelde idrar dedi biraz ümitsiz bekliyorum şuan
Ne yaptınız çıktımı sonucunuz bu ara hemşirede ne kadar yanlış konuşmuş ya ben 1 hafta kala nasıl öğrendim o zaman kan vermedim evde takip ettim adetim 1 gün gecikti gittim 4 haftalık olduğunu öğrendim

Sonuç daha çıkmadı 3-4 gibi dediler. Evet burda da okudum başka adeti gelmeden öğreneni anlamadım ama neyse artık öğrenicez

Resimdeki testler aynı ben de şimdi tekrar yazacaktım kızlar internetten predictor gebelik testi almıştım 3 lü bir tanesini şimdi ilk idrarla yapayım dedim sonuç bu cuma günü kan verdim negatifti kafam çok karıştı ya

Eklentiler

• IMG_6176.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar cevap yazın lütfen çok heyecanlanmalı mıyım beni fotoğraftan daha net görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…