Daha önce bir düşük yaptığım için korktum hemen gitmedim bir de adetten 7 gün önce çok erken öğrenmiştim kendi kendime evde testlerle takip ettim ne zaman adetim 2 gün gecikti o zaman gittim 790.31 le öğrendimTeşekkür ederimilk kan verdiğinizde gecikmiş miydi adetiniz beta kaç çıkmıştı
Teşekkür ederim ama evet dediğiniz gibi sonu güzel oldu şükürGeçmiş olsun üzüldüm ama sonu güzel olmuşben şuan versem çıksa bu seferde yükselecek mi diye düşünüp duracağım biraz bekleyeyim en iyisi durabilirsem
Hayırlısı olsun haberdar edinEvett o yüzden ben sabah kalkıp gidip kan verdim ama verirken hemşire o test hatalıdır adet gecikmesinden önce göstermez genelde idrar dedibiraz ümitsiz bekliyorum şuan
Ne yaptınız çıktımı sonucunuz bu ara hemşirede ne kadar yanlış konuşmuş ya ben 1 hafta kala nasıl öğrendim o zaman kan vermedim evde takip ettim adetim 1 gün gecikti gittim 4 haftalık olduğunu öğrendimEvett o yüzden ben sabah kalkıp gidip kan verdim ama verirken hemşire o test hatalıdır adet gecikmesinden önce göstermez genelde idrar dedibiraz ümitsiz bekliyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?