- 27 Ocak 2018
- 137
- 81
- 98
- 30
İkinci çizgi burdan bile görünüyor gebelik var gibi varsada çok yeni regliniz ne zamandı normaldeResimdeki testler aynı ben de şimdi tekrar yazacaktım kızlar internetten predictor gebelik testi almıştım 3 lü bir tanesini şimdi ilk idrarla yapayım dedim sonuç bu cuma günü kan verdim negatifti kafam çok karıştı ya
İnşallah hamilesinizdirAyy ciddi misiinizzya cuma günü 4 gün önce yine başka bi marka testte silij çıktı yine kan verdim negatifti reglim normalde bugün ama kaç gündür karnımda hiç alışık olmadığım ağrılar var
predictor early erken gebelik testi sanırım iyi diyorlar ama bazen hatalı olanda var kesin bi şey söyleyip yanıltmak istemem sizi. Ama testteki çizgi ilk 10 dk içinde oluşmalı. Başka bir marka alıp akşamda o testi yapabilirsinizİnşallah dua edin teste bakıp bakıp duruyorumpeki bu testte hiç duydunuz mu hatalı diye şimdi resmen çift çizgi
Bu forumda 2 günde değerinin değiştiğini söyleyenleri gördüm çünkü bı kaç aydır gebelik planlıyorum bir çok yazı okudum meraktanNasıl beklicem bilmiyorumCuma günü kan negatif çıkması da çok düşündürüyor 3-4 güne değişir mi değer
Ayy inşallah ama siz umutlu olun testi tekrarlarsanız haber verin merak ederimöyle misiz de ben de güzel haber alırız inşallah tez zamanda
Benim de trend yoldan 3 lu aldım peridictor erarly yaptım silik çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim 1, 2 çıktı yani negatifNasıl beklicem bilmiyorumCuma günü kan negatif çıkması da çok düşündürüyor 3-4 güne değişir mi değer
Testimde silik çizgi var mı acabaNe yaptınız çıktımı sonucunuz bu ara hemşirede ne kadar yanlış konuşmuş ya ben 1 hafta kala nasıl öğrendim o zaman kan vermedim evde takip ettim adetim 1 gün gecikti gittim 4 haftalık olduğunu öğrendim
İyi akşamlar canım hayalet çizgi görüyor gibiyim ama bilemedim hangi markaTestimde silik çizgi var mı acaba
Testimde silik çizgi var mı acabaNe yaptınız çıktımı sonucunuz bu ara hemşirede ne kadar yanlış konuşmuş ya ben 1 hafta kala nasıl öğrendim o zaman kan vermedim evde takip ettim adetim 1 gün gecikti gittim 4 haftalık olduğunu öğrendim
Peridictor erarly canımİyi akşamlar canım hayalet çizgi görüyor gibiyim ama bilemedim hangi marka
Evet canım yaa kız kardeşimle bakıyoruz da var çizgi ama emin değilim Okadar çok karıştı ki kafamİyi akşamlar canım hayalet çizgi görüyor gibiyim ama bilemedim hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?