Silik çizgi gebelik testi

İkinci çizgi burdan bile görünüyor gebelik var gibi varsada çok yeni regliniz ne zamandı normalde

Ayy ciddi misiinizz ya cuma günü 4 gün önce yine başka bi marka testte silij çıktı yine kan verdim negatifti reglim normalde bugün ama kaç gündür karnımda hiç alışık olmadığım ağrılar var

İnşallah hamilesinizdir belki yeni gebelik oluşuyordu kanda çıkmadı bi iki gün daha beklemeye çalışın ki garanti olsun tabi yine siz bilirsiniz güzel haberlerinizi bekliyoruz

İnşallah dua edin teste bakıp bakıp duruyorum peki bu testte hiç duydunuz mu hatalı diye şimdi resmen çift çizgi

Eklentiler

• image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 65
İnşallah dua edin teste bakıp bakıp duruyorum peki bu testte hiç duydunuz mu hatalı diye şimdi resmen çift çizgi
predictor early erken gebelik testi sanırım iyi diyorlar ama bazen hatalı olanda var kesin bi şey söyleyip yanıltmak istemem sizi. Ama testteki çizgi ilk 10 dk içinde oluşmalı. Başka bir marka alıp akşamda o testi yapabilirsiniz

Nasıl beklicem bilmiyorum Cuma günü kan negatif çıkması da çok düşündürüyor 3-4 güne değişir mi değer

Nasıl beklicem bilmiyorum Cuma günü kan negatif çıkması da çok düşündürüyor 3-4 güne değişir mi değer
Bu forumda 2 günde değerinin değiştiğini söyleyenleri gördüm çünkü bı kaç aydır gebelik planlıyorum bir çok yazı okudum meraktan Bence sizde umutlu olun

Bence siz kan testini yenileyin ben bir sizin yaşadığınız durumun bir benzerini yaşadım sonradan ilk 1.20 çıkıp sonradan yükselmiş aldığınız testleri 2 gün sabah ilk idrarda yapın testler bitince kan verin

Benim de trend yoldan 3 lu aldım peridictor erarly yaptım silik çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim 1, 2 çıktı yani negatif

Eklentiler

• 1000008698.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000009171.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000008691.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 30
Testimde silik çizgi var mı acaba

Eklentiler

• 1000010808.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000010806.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000010807.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000010804.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000010805.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 21
Testimde silik çizgi var mı acaba
İyi akşamlar canım hayalet çizgi görüyor gibiyim ama bilemedim hangi marka
Peridictor erarly canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…