Silik çizgi görme hastalığına yakalananlar buraya lütfen 😂

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
Merhaba hanımlar 🤗 bat tarihinden bir gün önce test yapmıştım silik çizgi var gibiydi erken gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı ben de hamile değilim demek ki dedim geçtim. Bat tarihinin üstünden 3 gün geçti bugün yine test yaptım elf gözlerim beni yanıltmıyorsa silik çizgi var sanki ne diyorsunuz güzel kızlar :)) 1. Test yazan 6 Ağustos 2.test yazan 10 Ağustos

Eklentiler

• F3D441DE-6D2A-4328-B282-53176EC02217.webp
    F3D441DE-6D2A-4328-B282-53176EC02217.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 496
  • 17E236E4-D245-4649-96D6-889B269F5478.webp
    17E236E4-D245-4649-96D6-889B269F5478.webp
    66 KB · Görüntüleme: 577
Hava karanlık olduğu için normal ışıkla hiçbir
Merhaba hanımlar 🤗 bat tarihinden bir gün önce test yapmıştım silik çizgi var gibiydi erken gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı ben de hamile değilim demek ki dedim geçtim. Bat tarihinin üstünden 3 gün geçti bugün yine test yaptım elf gözlerim beni yanıltmıyorsa silik çizgi var sanki ne diyorsunuz güzel kızlar :)) 1. Test yazan 6 Ağustos 2.test yazan 10 Ağustos

şey belli olmuyor mecburen flaşlı çektim ama orda bi çizgi olduğuna yemin edebilirim 😂

Ben bişey göremedim canım bende bugün yapmıştım test İlk hiç bişey yoktu sonra baktım incecik bi çizgi görüyo gibiyim gidip gelip bakıyorum 😕

Hava karanlık olduğu için normal ışıkla hiçbir

şey belli olmuyor mecburen flaşlı çektim ama orda bi çizgi olduğuna yemin edebilirim 😂
Canım bnde göremedim ama inşallah vardır bak bnde silik çizgi görmüştüm ve hamileydim foto da koydum buraya ..

Eklentiler

• DB3D9955-6392-4673-B74D-C016A2A45E37.webp
    DB3D9955-6392-4673-B74D-C016A2A45E37.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 557
Ben bişey göremedim canım bende bugün yapmıştım test İlk hiç bişey yoktu sonra baktım incecik bi çizgi görüyo gibiyim gidip gelip bakıyorum 😕
Umut fakirin ekmeği :)) ben artık umut kısmını geçtim bu belirsizlik mide bulandırmaya başladı

İkincide yaklaştırınca gördüm ben sabah ilk idrarla tekrar deneyin derim

İkincide yaklaştırınca gördüm ben sabah ilk idrarla tekrar deneyin derim
Başka şehirdeyim yarın da pazar nöbetçi eczane bulmam çok zor hiç bilmiyorum buraları eşime de söyleyip heveslendirmek istemiyorum bugün bile kırk yalanla eczaneye gittim 😂 keşke sabah yapsaydım testi, ama Çarşamba döneceğim eğer hala olmazsa kan testi yaptıracağım. Testi de atmadım sabah tekrar çekerim fotoğrafını ama o zamana kadar değişir vs güvenirliği kaybolacak

Başka şehirdeyim yarın da pazar nöbetçi eczane bulmam çok zor hiç bilmiyorum buraları eşime de söyleyip heveslendirmek istemiyorum bugün bile kırk yalanla eczaneye gittim 😂 keşke sabah yapsaydım testi, ama Çarşamba döneceğim eğer hala olmazsa kan testi yaptıracağım. Testi de atmadım sabah tekrar çekerim fotoğrafını ama o zamana kadar değişir vs güvenirliği kaybolacak
Kaybolur evet ben yaklaştırınca gördüm sabır edip bekleyeceksin çarşambayı ozaman hayırlısı olsun inş vardır gönlüne göre versin rabbim en önemli sağlıkla gelişsin çizgi görmekle kalmıyor cünkü 🤭
Kesesiydi kalbiydi cinsiyetiydi derken uzun bir serüven başlıyor

G guldefne canım sen de baksana
Kaybolur evet ben yaklaştırınca gördüm sabır edip bekleyeceksin çarşambayı ozaman hayırlısı olsun inş vardır gönlüne göre versin rabbim en önemli sağlıkla gelişsin çizgi görmekle kalmıyor cünkü 🤭
Kesesiydi kalbiydi cinsiyetiydi derken uzun bir serüven başlıyor
aynen öyle hayırlı zamanda sağlıkla olsun en büyük dileğim bu ama eşimin akrabalarına geldik öyle bir şişkinliğim var ki herkes hamile imalarında bulunuyor netleşse de kurtulsam 🙈🤗

G guldefne canım sen de baksana

aynen öyle hayırlı zamanda sağlıkla olsun en büyük dileğim bu ama eşimin akrabalarına geldik öyle bir şişkinliğim var ki herkes hamile imalarında bulunuyor netleşse de kurtulsam 🙈🤗
Çarşamba ya kadar değerin yükselir çizgin daha iyi olur sabır etmek lazım rabbim hayırlısı versin inş

Bendede birkac defa bu şekilde cıkmişti birtanesinde baya belirgindi aglamiştim mutluluktan ama hamile degildim. Neden oldugu hakkinda da bilgim yok. Ama testi tekrarlamaya devam edin varsa illaki belirginleşecektir.

Dün leke geldi açık pembe ardından 2 3 damla kahve sonrası yok ağrım arada oluyor ama gelen giden yok testim böyle cıktı sizde görüyonuzmu kızlar herkese hayırlı bayramlar

Eklentiler

• IMG_20190811_114030.webp
    IMG_20190811_114030.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 183
Ben çok hafif çizgi görüyorum.
Benimde testim böyleydi Cuma günü post açmıştım hatta. Saati saatine olan regl 4 gün gecikti kan testi yaptım 0.1 çıktı ertesi gün regl oldum zaten. En iyisi kan verip kesinleştirmek testler maalesef yanıltıcı olabiliyor

Back
X