• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi görüyor musunuz

selectran

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
311
56
13
28
IMG_6873.webp
Kızlar sat 11 Ekim 25 günde bir adet olduğum için bat 5 ama 6 gün gecikti kasıklarımda ağrı var ama olamıyorum adet sabah ilk idrarla bebetime strip testim bu şekilde gözle görülür silik sizce var mı bişeyler belirsizlikten yoruldum 😢

Eki Görüntüle 3672891 Kızlar sat 11 Ekim 25 günde bir adet olduğum için bat 5 ama 6 gün gecikti kasıklarımda ağrı var ama olamıyorum adet sabah ilk idrarla bebetime strip testim bu şekilde gözle görülür silik sizce var mı bişeyler belirsizlikten yoruldum 😢
Evet bende görüyorum hemen mi çıktı çizgi

Keske kan verseydiniz benimde sat 11 ve adetim 5 gun gecikti bugün test yaptim belirgin sekilde pozitif darisi sizlere olsun inşallah
Teşekkür ederim yarın sabah yine yapacağım muhtemelen geç döllenme silik çıkarsa yine kan vermeye gidicem artık

Eki Görüntüle 3672891 Kızlar sat 11 Ekim 25 günde bir adet olduğum için bat 5 ama 6 gün gecikti kasıklarımda ağrı var ama olamıyorum adet sabah ilk idrarla bebetime strip testim bu şekilde gözle görülür silik sizce var mı bişeyler belirsizlikten yoruldum 😢
bu teste güvenmeyin benim bu şekil çıkan testim 0.37 betayla sonuçlandı. başka marka denemelisiniz

Eklentiler

• IMG_8774.webp
    IMG_8774.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
Back
X