Silik çizgi görüyorum bakar mısınız

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Merhabalar yine ben 2 yıldır evliyim 3 dusugum var ve çocuk istiyorum Her ay yaptığım testlerden artık iyice kafayı yicek gibi oluyorum
Eşimle Bu ayı iyi değerlendirdik o yüzden umudum biraz dha yüksek cuma günü test aldım 4 tane 2 tanesini o gün yaptım bisey çıkmadı bekledi de baya 2 tanesini de pazar günü yaptım ilk yaptığımda böyle gözle görülecek kadar değil ama flaşla tuttuğunda zar zor görülen Bi kararti vardı bende koydum köşeye aradan 3 4 saat geçti attığım fotoğraftakiler gibi oldu üstteki ilk yaptığım alttaki de sonradan kuruma diye kendime djyorm ama yine de bilemedim fikir verir misiniz

Eklentiler

• 20240101_173011.webp
    20240101_173011.webp
    11 KB · Görüntüleme: 133
Canım gördü m çizgiyi ama testi tekrarla birdaha bence kesin olması için inşallah seninledir🌺

Canım gördü m çizgiyi ama testi tekrarla birdaha bence kesin olması için inşallah seninledir🌺
Valla artık eczaneye gitmeye utanıyorum o Bi de yılbaşı fln derken açık değildi yapamadım utanmazsam alırım yine ya da internetten söylerim adetim 10 unda zaten dha var

Valla artık eczaneye gitmeye utanıyorum o Bi de yılbaşı fln derken açık değildi yapamadım utanmazsam alırım yine ya da internetten söylerim adetim 10 unda zaten dha var
Oo csnım daha 9 gün var çok erken yspnışdın 1 hafta en az bekle bnce 🌺

Çizgi gözüküyor evet ama adetine varmış daha bi kaç gün sonra tekrarla bence hayırlısı olsun

Oo csnım daha 9 gün var çok erken yspnışdın 1 hafta en az bekle bnce 🌺
Evett o yüzden zaten fazla acele etmek istemiyorum varsa eğer zaten dha sonra net çıkar diye düşünüyorum bekledikten sonra görmem beni şüpheye düşürdü sadece

Back
X