Silik çizgi görüyorum bakar mısınız

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Merhabalar yine ben 2 yıldır evliyim 3 dusugum var ve çocuk istiyorum Her ay yaptığım testlerden artık iyice kafayı yicek gibi oluyorum
Eşimle Bu ayı iyi değerlendirdik o yüzden umudum biraz dha yüksek cuma günü test aldım 4 tane 2 tanesini o gün yaptım bisey çıkmadı bekledi de baya 2 tanesini de pazar günü yaptım ilk yaptığımda böyle gözle görülecek kadar değil ama flaşla tuttuğunda zar zor görülen Bi kararti vardı bende koydum köşeye aradan 3 4 saat geçti attığım fotoğraftakiler gibi oldu üstteki ilk yaptığım alttaki de sonradan kuruma diye kendime djyorm ama yine de bilemedim fikir verir misiniz

Eklentiler

• 20240101_173011.webp
    11 KB · Görüntüleme: 133
Canım gördü m çizgiyi ama testi tekrarla birdaha bence kesin olması için inşallah seninledir

Canım gördü m çizgiyi ama testi tekrarla birdaha bence kesin olması için inşallah seninledir
Valla artık eczaneye gitmeye utanıyorum o Bi de yılbaşı fln derken açık değildi yapamadım utanmazsam alırım yine ya da internetten söylerim adetim 10 unda zaten dha var

Valla artık eczaneye gitmeye utanıyorum o Bi de yılbaşı fln derken açık değildi yapamadım utanmazsam alırım yine ya da internetten söylerim adetim 10 unda zaten dha var
Oo csnım daha 9 gün var çok erken yspnışdın 1 hafta en az bekle bnce

Çizgi gözüküyor evet ama adetine varmış daha bi kaç gün sonra tekrarla bence hayırlısı olsun

Oo csnım daha 9 gün var çok erken yspnışdın 1 hafta en az bekle bnce
Evett o yüzden zaten fazla acele etmek istemiyorum varsa eğer zaten dha sonra net çıkar diye düşünüyorum bekledikten sonra görmem beni şüpheye düşürdü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…