Silik çizgi hamile miyim?

ayaben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
44
16
3
30
Arkadaşlar en son 8 temmuzda regl olmuştum. Ve test sonucum silik çıktı. Hiç silik bile çıkmazdı. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• 1000141599.webp
    39 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000141879.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar en son 8 temmuzda regl olmuştum. Ve test sonucum silik çıktı. Hiç silik bile çıkmazdı. Sizce hamile miyim?
Pozitif ama bazen yanlış sonuç verebiliyor bu test bende yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vericem emin olmak için sizde mutlaka verin netleşsin

Pozitif ama bazen yanlış sonuç verebiliyor bu test bende yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vericem emin olmak için sizde mutlaka verin netleşsin
Aynı marka testten geçtiğimiz aylarda da yaptım. Hep tek çizgiydi. Cidden pozitif diye yorumlayasım geliyor benim de sizinki de böyle silik mi? Evet kesinlikle pazartesi test vericem ama tabi dayanabilirsem. Sağlık ocağında en geç kaça kadar kan alıyorlar bilginiz var mı?

Evet arkadaşımda da hep negatif çıkıyormuş bende hepsi pozitif ya evet silik
Saat 11 e kadar demişti doktor büyük ihtimalle aynıdır

Benim testlerim de böyle

Eklentiler

• IMG_3181.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 45
Pozitif duruyor kan verip netleştirin

Evet arkadaşımda da hep negatif çıkıyormuş bende hepsi pozitif ya evet silik
Saat 11 e kadar demişti doktor büyük ihtimalle aynıdır
Ay çok teşekkür ederim ben özellikle aynı testi kullandım hep. Kafam karışmasın diye. Hemen negatif olduğu aylar ile karşılaştırabileyim diye.

Bnm testinde böyleydi şimdi kızım doğdu 3 aylık kucağımda şuan çok şükür

Yaaa nasıl mutlu oldum sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Prodoctor beni asla yanıltmadı, 5 günlükken hayalet çizgi vermeye başlamıştı. Kanda bile negatif çıkmıştı. Evet inanılacak gibi değil ama. 26 günlükken net çizgiler aldım şuan 21 haftalığız

Aaaa ne güzeeell yaa maşallah size ve bebeğinize. Sağlıkla doğsun. Demekki prodoctor epey güvenilir. Bu güzel bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…