• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik çizgi hamilelik ihtimali

senanur11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
silik çizgi çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• 9841a538-fc32-4226-a334-ae330b1b2055.webp
    9841a538-fc32-4226-a334-ae330b1b2055.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 47
Afedersiniz Bende bugün kilodumda çok ince çizgi gibi kahverengilik görünce erken gebelik testi aldım hayalet çizgi çıktı 2. Test yok deneyemiyorum sizce pozitif midir?

Test yaptınız mı tekrar sonuç neydi söyler misiniz ben de aynı durumdayım. Testim de awox, sizinki neydi?

Ben üsttekini önceden yazmıştım hamile değilmişim, ama 4 gündür açık kahve leke geliyor bu ay ne olucak bilmiyorum ama olumlu olursa yazarım yarın doktora gideceğim, siz naptınız

B good mi test o zaman pozitif
Hayır predictordu ve yalancı pozitifmiş o zaman ama temmuz başında hamile klmışım dört gün önce kan verdim 135 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 161 çıktı yükseliş düzenli görünmüyor o yüzden üzgünüm sizin böyle duyduğunuz sonradan düzen yükselen var mı pazartesiye randevu aldım ama içim içimi yiyor

Hayır predictordu ve yalancı pozitifmiş o zaman ama temmuz başında hamile klmışım dört gün önce kan verdim 135 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 161 çıktı yükseliş düzenli görünmüyor o yüzden üzgünüm sizin böyle duyduğunuz sonradan düzen yükselen var mı pazartesiye randevu aldım ama içim içimi yiyor
Askimm bende 16 sinda kanamam başladı öncesi pozitifti kimyasal gebelik yasadim

Nerden göreceğim eklediğinde bana bildirim mi gelicek çok teşekkür ederim bu arada
Etiketlerim seni bilgilerini atarsın kuzum orada bu 2 3 ayda gebelik planlayanlar sohbet ediyorum beraber bekliyoruz belirtiler neler yapılabilinir bunun hakkında sohbet ediyoruz

Back
X