Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir ama testi 2 gün sonra bida yap netleştirse okeysilik çizgi çıktı sizce hamile miyim
Benim o zman yumurtlamadan dolayıymışTest yaptınız mı tekrar sonuç neydi söyler misiniz ben de aynı durumdayım. Testim de awox, sizinki neydi?
B good mi test o zaman pozitifsilik çizgi çıktı sizce hamile miyim
Hayır predictordu ve yalancı pozitifmiş o zaman ama temmuz başında hamile klmışım dört gün önce kan verdim 135 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 161 çıktı yükseliş düzenli görünmüyor o yüzden üzgünüm sizin böyle duyduğunuz sonradan düzen yükselen var mı pazartesiye randevu aldım ama içim içimi yiyorB good mi test o zaman pozitif
Bende böyle çıktı kan verdim 153 çıktı beta yeni oluşmaya başlamış hayırlı olsunsilik çizgi çıktı sizce hamile miyim
Başka kan verdiyseniz artış hızları nasıl olduBende böyle çıktı kan verdim 153 çıktı beta yeni oluşmaya başlamış hayırlı olsun![]()
Askimm bende 16 sinda kanamam başladı öncesi pozitifti kimyasal gebelik yasadimHayır predictordu ve yalancı pozitifmiş o zaman ama temmuz başında hamile klmışım dört gün önce kan verdim 135 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 161 çıktı yükseliş düzenli görünmüyor o yüzden üzgünüm sizin böyle duyduğunuz sonradan düzen yükselen var mı pazartesiye randevu aldım ama içim içimi yiyor
Geçmiş olsunAskimm bende 16 sinda kanamam başladı öncesi pozitifti kimyasal gebelik yasadim
Sağol aşkım üzülme ben grup açtım istersen eklerim senide tabloyaGeçmiş olsun![]()
Ekleyebilirsin bilmiyorum bende yeni katıldım burayaSağol aşkım üzülme ben grup açtım istersen eklerim senide tabloya
Belki aynı şeyleri yaşayan insanlarla daha bilinçli şekilde ilerlemek istersin ogrenebilecegin şeyler olur motive olursunEkleyebilirsin bilmiyorum bende yeni katıldım buraya
Nerden göreceğim eklediğinde bana bildirim mi gelicek çok teşekkür ederim bu aradaBelki aynı şeyleri yaşayan insanlarla daha bilinçli şekilde ilerlemek istersin ogrenebilecegin şeyler olur motive olursun
Etiketlerim seni bilgilerini atarsın kuzum orada bu 2 3 ayda gebelik planlayanlar sohbet ediyorum beraber bekliyoruz belirtiler neler yapılabilinir bunun hakkında sohbet ediyoruzNerden göreceğim eklediğinde bana bildirim mi gelicek çok teşekkür ederim bu arada