Kizlar merhaba,acaba yorumlarinizla yardimci olur musunuz.gebelik testi yaptim baya silik cizgi cikti.gebelik olabilir mi?regli gunumde yaptim testi.3 ay once de düşuğüm var.bel agrim var.var mi boyle silik cizgi den sonra gebelik haberi alan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 ile basladim kuzum su an 15000.00 hayirli olsun insallahKizlar regli gunumde kan verdim dayanamayip beta 29 cikti.Deger cok dusuk geldi ve kaygilaniyorum suan.Degere bakicaz katlanacak mi diye ama.Var mi aranizda boyle dusuk baslayan?
O test labquick mi?Kizlar merhaba,acaba yorumlarinizla yardimci olur musunuz.gebelik testi yaptim baya silik cizgi cikti.gebelik olabilir mi?regli gunumde yaptim testi.3 ay once de düşuğüm var.bel agrim var.var mi boyle silik cizgi den sonra gebelik haberi alan?
O test labquick mi?
Labquickde çok hayal kırıklığı oluyor ?
Bir de beklediyse yine çift çizgi çıkıyormuş.
Siz iki gün bekleyip birazcık daha pahalı bi testle tekrar test yapın. Doktora gitmek manasız çok erken boşuna masraf ve stres getirir.
Kan verirseniz de değerim azmış fazlaymış diye yine histerik oluyomuş insanlar, burdan onu gördüm
Hamileymis arkadaş beta da çıkmış . Ben de o marka testle iki cocugumu da öğrendim gayet iyi bir test benceO test labquick mi?
Labquickde çok hayal kırıklığı oluyor ?
Bir de beklediyse yine çift çizgi çıkıyormuş.
Siz iki gün bekleyip birazcık daha pahalı bi testle tekrar test yapın. Doktora gitmek manasız çok erken boşuna masraf ve stres getirir.
Kan verirseniz de değerim azmış fazlaymış diye yine histerik oluyomuş insanlar, burdan onu gördüm
Adetim 3 gün geçtikten sonra 13 ile öğrenmiştim şuanda 1.sınıfa gidiyor kızım ikinci kızımı da 30 la öğrendim 3 yaş olmak üzereKizlar regli gunumde kan verdim dayanamayip beta 29 cikti.Deger cok dusuk geldi ve kaygilaniyorum suan.Degere bakicaz katlanacak mi diye ama.Var mi aranizda boyle dusuk baslayan?
Yaaa nasil umut oldum suan heyecanlandim.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.Saglik ocagindaki hekim birseyler var ama deger dusuk deyince aglayarak geldim eve.Adetim 3 gün geçtikten sonra 13 ile öğrenmiştim şuanda 1.sınıfa gidiyor kızım ikinci kızımı da 30 la öğrendim 3 yaş olmak üzere
Resmen bilmişim hahahaKesinlikle dediginizi yasiyorum suan.Degerim 30 cikti ve histerik sekilde geziyorum ortada.
Gercekten miiii.Allahim heyecanlaniyorum kizlar sayenizde.Cook tesekkur ederim12 ile basladim kuzum su an 15000.00 hayirli olsun insallah![]()
Ben hic de teredutle gezmedim evrene hep guzel enerji yay bebegim büyüyor bebegim benimle gibi inanin negatif düşünce negatifi getiriyorGercekten miiii.Allahim heyecanlaniyorum kizlar sayenizde.Cook tesekkur ederim
Ben yüz tane gebelik grubundayım, onlarca kadın gördüm bu testle kendini gebe sanan sonra olmadığını öğrenen ondan dedim.Hamileymis arkadaş beta da çıkmış . Ben de o marka testle iki cocugumu da öğrendim gayet iyi bir test bence![]()
Hayirli olsun canimKizlar merhaba,acaba yorumlarinizla yardimci olur musunuz.gebelik testi yaptim baya silik cizgi cikti.gebelik olabilir mi?regli gunumde yaptim testi.3 ay once de düşuğüm var.bel agrim var.var mi boyle silik cizgi den sonra gebelik haberi alan?