Silik cizgi hamilelik testi

Assley159

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
875
1.255
113
Kizlar merhaba,acaba yorumlarinizla yardimci olur musunuz.gebelik testi yaptim baya silik cizgi cikti.gebelik olabilir mi?regli gunumde yaptim testi.3 ay once de düşuğüm var.bel agrim var.var mi boyle silik cizgi den sonra gebelik haberi alan?

Eklentiler

• 20190910_130342.webp
    20190910_130342.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 423
Ayyyy kizlarr cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.Cok heyecanlandim.Bekleyeyim diyorum 3 4 gun daha sonra kan testine gideyim gecikmeden sonra.Yazarim sonucu da.

Kizlar regli gunumde kan verdim dayanamayip beta 29 cikti.Deger cok dusuk geldi ve kaygilaniyorum suan.Degere bakicaz katlanacak mi diye ama.Var mi aranizda boyle dusuk baslayan?

Kizlar merhaba,acaba yorumlarinizla yardimci olur musunuz.gebelik testi yaptim baya silik cizgi cikti.gebelik olabilir mi?regli gunumde yaptim testi.3 ay once de düşuğüm var.bel agrim var.var mi boyle silik cizgi den sonra gebelik haberi alan?
O test labquick mi?
Labquickde çok hayal kırıklığı oluyor ?
Bir de beklediyse yine çift çizgi çıkıyormuş.
Siz iki gün bekleyip birazcık daha pahalı bi testle tekrar test yapın. Doktora gitmek manasız çok erken boşuna masraf ve stres getirir.
Kan verirseniz de değerim azmış fazlaymış diye yine histerik oluyomuş insanlar, burdan onu gördüm

O test labquick mi?
Siz iki gün bekleyip birazcık daha pahalı bi testle tekrar test yapın. Doktora gitmek manasız çok erken boşuna masraf ve stres getirir.
Kan verirseniz de değerim azmış fazlaymış diye yine histerik oluyomuş insanlar, burdan onu gördüm

Kesinlikle dediginizi yasiyorum suan.Degerim 30 cikti ve histerik sekilde geziyorum ortada.

O test labquick mi?
Hamileymis arkadaş beta da çıkmış . Ben de o marka testle iki cocugumu da öğrendim gayet iyi bir test bence 😊

Kizlar regli gunumde kan verdim dayanamayip beta 29 cikti.Deger cok dusuk geldi ve kaygilaniyorum suan.Degere bakicaz katlanacak mi diye ama.Var mi aranizda boyle dusuk baslayan?
Adetim 3 gün geçtikten sonra 13 ile öğrenmiştim şuanda 1.sınıfa gidiyor kızım ikinci kızımı da 30 la öğrendim 3 yaş olmak üzere

Adetim 3 gün geçtikten sonra 13 ile öğrenmiştim şuanda 1.sınıfa gidiyor kızım ikinci kızımı da 30 la öğrendim 3 yaş olmak üzere
Yaaa nasil umut oldum suan heyecanlandim.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.Saglik ocagindaki hekim birseyler var ama deger dusuk deyince aglayarak geldim eve.

Hamileymis arkadaş beta da çıkmış . Ben de o marka testle iki cocugumu da öğrendim gayet iyi bir test bence 😊
Ben yüz tane gebelik grubundayım, onlarca kadın gördüm bu testle kendini gebe sanan sonra olmadığını öğrenen ondan dedim.
Ama ben de gebeliğimi dünyanın en dandik testiyle öğrenmiştim kesin bu testten daha güvensizdi .
Gebeysen hepsinde çıkıyor.
Değilsen hayal kırıklığı.
Zaten aynen benim dediğim gibi konu sahibi yazmış dediğim şeyi yapmış ve yaşamış 😂

Allah herkese hayirli haberler,hayirli hamilelikler nasip etsin.insan umutlaniyor tabii isteyince.bazen sadece olumluyu gormek olumluyu duymak istiyoruz bu gibi durumlarda ama olumsuzunu da yasiyoruz bazen bazilarimiz.Düşük yasadim bundan once.herkese tesekkur ederim yorumlari icin.bilgilendiricem durumumu da merak edenler icin.

Hayirli olsun canim
Belirtilerin neler
Kasik ve bel agrin varmi
Bnm yumurtamim catladigi gunden beri sirt ve kasik agrim var acaba olabilirmi

Back
X