- 26 Kasım 2022
- 104
- 27
- 28
- 25
- Konu Sahibi dilan70617
-
Bence var kan testine ne zaman gideceksinizEki Görüntüle 3270127 bu testi adetime 3 gün varken yaptım ve test böyle çıktı sonra adetime 7 gün varken kahvergi akıntı geldi bugün sürdü ve biti şuan adetimin birnci günü adet olmadım bekliyorum hayırlısı
Benimde aynı oldu ve şuan reglim 5 gün gecikti bende reglma 3 gün varken yaptım aynı sekilde silinik çıktı ikinci çizgi kanda verdim kanda nagatif çıktı gecikmemin 1 günü yaptım test nagatif çıktıEki Görüntüle 3270127 bu testi adetime 3 gün varken yaptım ve test böyle çıktı sonra adetime 7 gün varken kahvergi akıntı geldi bugün sürdü ve biti şuan adetimin birnci günü adet olmadım bekliyorum hayırlısı
Adet olmsam giderim bugün adet olmadım birci günümBence var kan testine ne zaman gideceksiniz
Alllah Allah neden böyle oldu ki belki daha kicuktur o yüzden olabilir biraz bekleyinBenimde aynı oldu ve şuan reglim 5 gün gecikti bende reglma 3 gün varken yaptım aynı sekilde silinik çıktı ikinci çizgi kanda verdim kanda nagatif çıktı gecikmemin 1 günü yaptım test nagatif çıktı
Bu sonuç kaç dakika içinde çıktı ?Alllah Allah neden böyle oldu ki belki daha kicuktur o yüzden olabilir biraz bekleyin
Dün yaptım erken gebelik nagatif çıktı şuan 6 gün var gecikmemAlllah Allah neden böyle oldu ki belki daha kicuktur o yüzden olabilir biraz bekleyin
Hemen ciktiBu sonuç kaç dakika içinde çıktı ?
Merhaba, ne yaptınız, adet oldunuz mu ?Bugün kahvergi akıntım var kasıklarım ağrıyor birde bakalım adetmi hamielikmi
Bazı gebelerde lekelenme oluyor. Karnınız ağrıyorsa sıcak su koymayın regl mi bebiş mi olduğunu tam öğrenin öyle sıcak su koyunBugün kahvergi akıntım var kasıklarım ağrıyor birde bakalım adetmi hamielikmi beli olur
Hayır iki gündür kahvergi leke geliyor düşürüyor s9nra Gine damla geliyor anlamadım bune yaMerhaba, ne yaptınız, adet oldunuz mu ?
Yaaa kahvergi akıntı geliyor duruyor ama çok az yerlesmemi acba anlamadimBazı gebelerde lekelenme oluyor. Karnınız ağrıyorsa sıcak su koymayın regl mi bebiş mi olduğunu tam öğrenin öyle sıcak su koyun
Yerleşme kanaması nasıl oluyor inan hiç bilmiyorum çünkü ben yaşamadım ama Aralık anneleri grubumuz var oraya bir sor istersen kızlar bilir canımYaaa kahvergi akıntı geliyor duruyor ama çok az yerlesmemi acba anlamadim
Tekrar bir test yapsanız, koyulasma var mı diye, bugün kaçıncı gününüzYaaa kahvergi akıntı geliyor duruyor ama çok az yerlesmemi acba anlamadim
Eşimi bekliyorum bugün Gine yapcamTekrar bir test yapsanız, koyulasma var mı diye, bugün kaçıncı gününüz
Oraya nasıl giriyoruzYerleşme kanaması nasıl oluyor inan hiç bilmiyorum çünkü ben yaşamadım ama Aralık anneleri grubumuz var oraya bir sor istersen kızlar bilir canım
Kadınlar kulübü ana sayfasında gebelik hamilelik kadın doğum oraya gir orda 2023 Aralık anneleri grubu yazıyor canım bende ordayım etiket yapmayı bilmiyorum yoksa yaparım daOraya nasıl giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?