- 15 Ağustos 2023
- 1
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi toprak2719
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi ile tekrar dene istersen ben gördüm hafif bi çizgi var ama tek testle kesin bişi de diyememreglime 1 gun var kaset test yaptim silik cizgi cikti hamilemiyim ?
Bende silik gordum ama geciktgi zaman tekrarlarsan daha net olur inşallah vardiereglime 1 gun var kaset test yaptim silik cizgi cikti hamilemiyim ?
En az 5gun geçmesini bekle adet geçmemiş gostermezreglime 1 gun var kaset test yaptim silik cizgi cikti hamilemiyim ?
reglime 1 gun var kaset test yaptim silik cizgi cikti hamilemiyim ?sonucunuz ne oldu??
reglime 1 gun var kaset test yaptim silik cizgi cikti hamilemiyim ?
reglime 1 gun var kaset test yaptim silik cizgi cikti hamilemiyim ?
Gebelik var görünüyor testle takip etmeye devam edin gecikmeden kan verin ihmal etmeyin lutfenBende test yaptım 3 tanr silik çıktı hamilemiyim cevap verin lütfen fotorflar altta kan vermeye gidemiyorum şuan yerim müsait değil eşim işten izin almıyo çok merak ediyorumEki Görüntüle 3296242 Eki Görüntüle 3296243
Gebelik var görünüyor testle takip etmeye devam edin gecikmeden kan verin ihmal etmeyin lutfen
Teşekkür ederimGebelik var görünüyor testle takip etmeye devam edin gecikmeden kan verin ihmal etmeyin lutfen
Hamilesiniz bence 2. Çizgi çok net çünkü. Kan veremiyorsanız, test yapmaya devam edin çizgi kaybolmaz daha netleşirse gebelik var demektirBende test yaptım 3 tanr silik çıktı hamilemiyim cevap verin lütfen fotorflar altta kan vermeye gidemiyorum şuan yerim müsait değil eşim işten izin almıyo çok merak ediyorumEki Görüntüle 3296242 Eki Görüntüle 3296243
Teşekkür ederimHamilesiniz bence 2. Çizgi çok net çünkü. Kan veremiyorsanız, test yapmaya devam edin çizgi kaybolmaz daha netleşirse gebelik var demektir
attiginiz testlere gore hamilesiniz fakat eger erken yaptiysaniz daha silik cikar bat gununuzden 2 gun once erken gebelik testi ile yapar iseniz daha muhtemel sonuclar alirsiniz veya bat tarihinizde tabi sabredebilirseniz eger bu tarihlerde emin olursaniz batin gecikmesinden 3 gun sonrasinda kan testi vermeye gidebilirsinizÇol çok yaptım test bugünkü diğerlerine daha belirgindi