Silik çizgi hamilemiyim

ruzgarakr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
3
0
1
28
Kızlar lütfen benimde sonucuma bakar mısınız sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_3836.webp
    IMG_3836.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 81
Benim de böyleydi kan verin netleşsin :)

Kızlar merhaba bu testten sonraki gün tekrar yaptım daha belirgin çizgiyi gördüm akşamına hastaneye gittim gebelik yok dendi kan da ertesi gün akşam tekrar idrar testi yaptım hiç bir şey çıkmadı yurt dışında yaşıyorum yarın jınekolok randevum var sizce bu durum nedir neden böyle oldu ondan sonraki testi görsele atacağım teşekkür ederim kızlar 💕

Eklentiler

• IMG_4036.webp
    IMG_4036.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar merhaba bu testten sonraki gün tekrar yaptım daha belirgin çizgiyi gördüm akşamına hastaneye gittim gebelik yok dendi kan da ertesi gün akşam tekrar idrar testi yaptım hiç bir şey çıkmadı yurt dışında yaşıyorum yarın jınekolok randevum var sizce bu durum nedir neden böyle oldu ondan sonraki testi görsele atacağım teşekkür ederim kızlar 💕
O zaman yalancı pozitiftir canım kana bakıldı ve negatif dedilerse.. bu testler çok yanıltıyor kan kesin sonuçtur

Clear bluenin gebelik testini alsana o net sonuç veriyor

Bu test bana çok tanıdık geliyor eğer oysa bence vardır atacam hatta buraya markasını ben bununla ogrenmistim

Eklentiler

• IMG-20250131-WA0002.webp
    IMG-20250131-WA0002.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 19
Back
X