Silik çizgi kimyasal gebelik pcos

DilekHanim

Beklemek bir ümit, bin endişe.💫
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
1.272
506
73
30
Kızlar ben geçen ay kimyasal yaşadım 18 Kasım da kanamam başladı bu ay da 17 18 Aralık bekliyorum adetimi dün açık kahverengi ve sancım olunca adetim geldi dedim umudumu kaybettim lekelenme devam ediyor sadece sildikçe adet gibi ağrıda yaşamıyorum göğüs hassasiyetim de kayboldu azönce bi test yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı yine kimyasal mı geçiriyorum acaba erkenden kan da vermek istemiyorum geçen ayki gibi üzülmek istemiyorum napayım ben şimdi adetim geldi diye bu ay için takviye arayışına başlamıştım birde

Eklentiler

• IMG_0848.webp
    IMG_0848.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 308
İnanırmısınz bende siz gibiyim her yaptıgımsa çift görüyordum ilk 7 ay önce boş oldu 8 haftalık kürtaj oldum geçen ay sizinle aynı tarihte benim adet kanamasıyla kimyasal oldu ama korunmadım. Korinmicam da bende istiyorum bakalım nolucak test yapmıyorum beklicem nasip ya Allah dilerse olur inşallah en kısa zamanda tez zamanda bebeklerimz olur

İnanırmısınz bende siz gibiyim her yaptıgımsa çift görüyordum ilk 7 ay önce boş oldu 8 haftalık kürtaj oldum geçen ay sizinle aynı tarihte benim adet kanamasıyla kimyasal oldu ama korunmadım. Korinmicam da bende istiyorum bakalım nolucak test yapmıyorum beklicem nasip ya Allah dilerse olur inşallah en kısa zamanda tez zamanda bebeklerimz olur
Amin inşallah canım sabah ilk idrarla yapayım birde varsa çıkar zaten

Bana doktor bu ay korun demişti bende korunmadım takviye falan da almadım umudum yok zaten ama adet belirtilerim biranda kayboldu başka birşey olmasından korkuyorum ben pcos var yarım rahimliyim bir tüpüm açık oyüzden çok düşünüyorum

Bana doktor bu ay korun demişti bende korunmadım takviye falan da almadım umudum yok zaten ama adet belirtilerim biranda kayboldu başka birşey olmasından korkuyorum ben pcos var yarım rahimliyim bir tüpüm açık oyüzden çok düşünüyorum
Stres yapmayın illaki tutucak olucak merk etmeyin umudunuzu kaybetmeyin yeter

Bende yarım rahimliyim canım pcosta var tedavisiz geçen ay kimyasal yaşadım bu ay yine çizgi görüyorum imkansiz değil diye düşünüyorum rabbim ol derse olur
Aynen öyle Rabb'im ol derse oluverir hiç şüphesiz aşılama oldum geçen pazartesi yarın bir hafta olcak inşallah hamileyimdir insan umutlanmak istiyor sizede bu arada geçmiş olsun inşallah sizde hamilesinizdir

Aynen öyle Rabb'im ol derse oluverir hiç şüphesiz aşılama oldum geçen pazartesi yarın bir hafta olcak inşallah hamileyimdir insan umutlanmak istiyor sizede bu arada geçmiş olsun inşallah sizde hamilesinizdir
Amin inşallah bir de sabah ilk idrarla denicem umarım çıkar

Back
X