- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi DilekHanim
Canım meraba ben de yarm rahimliyim geçen ay kimyasal geçirmiştim cok sevındm tekrar hamıle olmanıza adetinize kaç gün var acabaRabbim gönlüne göre verir sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım meraba ben de yarm rahimliyim geçen ay kimyasal geçirmiştim cok sevındm tekrar hamıle olmanıza adetinize kaç gün var acabaRabbim gönlüne göre verir sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah
Geçmiş olsun sana da bizim işimiz iki kat daha zor tabi benim bir iki gün geçti son aylarda düzensizleşmişti zaten yarın tekrar beta baktıracağım umarım sağlıklı artar senin durumun nasılCanım meraba ben de yarm rahimliyim geçen ay kimyasal geçirmiştim cok sevındm tekrar hamıle olmanıza adetinize kaç gün var acaba
İnsallah canım benim adetime bikaç gün var ve lekeleniyorum 3 gündür neden anlayamadım erken test yapmakta istemiyorumGeçmiş olsun sana da bizim işimiz iki kat daha zor tabi benim bir iki gün geçti son aylarda düzensizleşmişti zaten yarın tekrar beta baktıracağım umarım sağlıklı artar senin durumun nasıl
Nasıl bir lekenlenme bende 3 gün lekelenme yaşadım benim gibi adet günü yaparsanız çıkar belki haberinizi bekliyor olacağımİnsallah canım benim adetime bikaç gün var ve lekeleniyorum 3 gündür neden anlayamadım erken test yapmakta istemiyorum
Kahverengi seklinde geliyor valla ben de anlamdm ama kasık ağrılarımda var muhtemelen değilimdirNasıl bir lekenlenme bende 3 gün lekelenme yaşadım benim gibi adet günü yaparsanız çıkar belki haberinizi bekliyor olacağım
Benim de açık kahverengi idi sildikçe geliyordu ama o ara benimde hafif sancılarım vardı şuan yok umarım sende pozitif görürsün canımKahverengi seklinde geliyor valla ben de anlamdm ama kasık ağrılarımda var muhtemelen değilimdir
İnşallah canım ama benimki koyu kahverengi gibi bugun o yüzden sanki yerleşmeye benzemiyor böyle de olmazdım hiç sanırım kimySaldan sonra düzenim bozuldu ama ben de tekrar görecegim inanıyorumBenim de açık kahverengi idi sildikçe geliyordu ama o ara benimde hafif sancılarım vardı şuan yok umarım sende pozitif görürsün canım
Tabikide hem daha adet olmamışsınız bekleyin vardır biz bu ay doğru ilişkide yaşamadık benim hiç umudum yoktu oyüzden pcoslular için takviye arıyordum lekeyi görünce bende tamam adet oldum dedim ilaç almaya gidecektim akıntı kesilince test yaptım işte Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahİnşallah canım ama benimki koyu kahverengi gibi bugun o yüzden sanki yerleşmeye benzemiyor böyle de olmazdım hiç sanırım kimySaldan sonra düzenim bozuldu ama ben de tekrar görecegim inanıyorum
İnşallah canım senin de gönlüne göre versin tüm kalbimle dua edicemTabikide hem daha adet olmamışsınız bekleyin vardır biz bu ay doğru ilişkide yaşamadık benim hiç umudum yoktu oyüzden pcoslular için takviye arıyordum lekeyi görünce bende tamam adet oldum dedim ilaç almaya gidecektim akıntı kesilince test yaptım işte Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah betam yarın artmış olurİnşallah canım senin de gönlüne göre versin tüm kalbimle dua edicem![]()
İnsallah iyi haberini bekliyorumÇok teşekkür ederim inşallah betam yarın artmış olur![]()
Canım betan arttı mı merak ettimÇok teşekkür ederim inşallah betam yarın artmış olur![]()
Canım merhaba bende yarım rahimliyim ve şuan karma karışık bir durumun içerisindeyim sen ne durumdasın şuanCanım betan arttı mı merak ettim
Canım merhaba naptın ya merak ettim değerim arttimi bende yarım rahimliyim ve şuan karma karışık bir durum içersinde yimÇok teşekkür ederim inşallah betam yarın artmış olur![]()
10gün adet gecikmesi 7. Günü kan verdim negatif bugün yaptim sizce varmi gec dollenmemi gozle gorunmuyor gibi ama siyah beyaz biraz var gibiİnanırmısınz bende siz gibiyim her yaptıgımsa çift görüyordum ilk 7 ay önce boş oldu 8 haftalık kürtaj oldum geçen ay sizinle aynı tarihte benim adet kanamasıyla kimyasal oldu ama korunmadım. Korinmicam da bende istiyorum bakalım nolucak test yapmıyorum beklicem nasip ya Allah dilerse olur inşallah en kısa zamanda tez zamanda bebekler