Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi koyulasmiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.483
3.926
333
30
Kizlar lutfen yardimci olur musunuz adetim bir hafta gecikti. Bir haftadir da yaptigim testler bir negatif bir ikinci silik cizgi olarak sürekli ikisinden de cikiyordu. Markasini araştırdım o marka o sekilde sonuc verebiliyormus bazen. Dun eczaneden baska marka test getittirdim. Dunden beri iki test yaptım hala silik ikinci cizgi var. Ama bir türlü koyulasma olmuyor acaba kimyasal gebelik mi yoksa gec dollenme mi(Not daha onceki gebeliklerimde gec dollenmisti ama bu kadar gecikme ile bu kadar silik degildi cizgiler)

Kan verip artışa baksan daha iyi olur her testin hcg algılama hassasiyeti bir değil.
Kadin dogum uzmani izindeymiş canım. Birde kayinvalidem ameliyat oldu çocukları ona bırakıp evden de çıkamıyorum

O zaman bekleyeceksiniz mecbur.
Zaten bayram sonuna kadar bekleyip doktora o zaman gitmeyi düşünüyorum da iste testler hep ayni koyulasmadan çıkınca acaba bir sorun mu var diye düşündüm ☹

Bayram sonu mu? Çok geç değil mi?
Gittigimde kalp atışıni falan duymak istiyorum. Bulundugum yerden uzak özel bir doktora gidecegim gitmisken kalp atışını da duyayım diye oyle tercih ettim. Nasip olursa insallah

Bayram sonu mu? Çok geç değil mi?
Mesela simdi son adet tarihine göre benimde 6 haftalık gozukecek sanırım sizinde ayni haftada (rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah) ama bu haftada cok yok gibi silik cikmamasi lazim testin diye düşünüyorum. Kimyasal gebelik gecirmedim hic acaba oyle mi basina gelen biri varsa yardimci olabilir mi diye merak ettim

Geç döllenme filan herhalde sizin. Ben 1 hafta önce çok net çizgiyle öğrendim. Son regl tarihine bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…