Kadin dogum uzmani izindeymiş canım. Birde kayinvalidem ameliyat oldu çocukları ona bırakıp evden de çıkamıyorumKan verip artışa baksan daha iyi olur her testin hcg algılama hassasiyeti bir değil.
O zaman bekleyeceksiniz mecbur.Kadin dogum uzmani izindeymiş canım. Birde kayinvalidem ameliyat oldu çocukları ona bırakıp evden de çıkamıyorum
Zaten bayram sonuna kadar bekleyip doktora o zaman gitmeyi düşünüyorum da iste testler hep ayni koyulasmadan çıkınca acaba bir sorun mu var diye düşündüm ☹O zaman bekleyeceksiniz mecbur.
Bayram sonu mu? Çok geç değil mi?Zaten bayram sonuna kadar bekleyip doktora o zaman gitmeyi düşünüyorum da iste testler hep ayni koyulasmadan çıkınca acaba bir sorun mu var diye düşündüm ☹
Gittigimde kalp atışıni falan duymak istiyorum. Bulundugum yerden uzak özel bir doktora gidecegim gitmisken kalp atışını da duyayım diye oyle tercih ettim. Nasip olursa insallahBayram sonu mu? Çok geç değil mi?
Mesela simdi son adet tarihine göre benimde 6 haftalık gozukecek sanırım sizinde ayni haftada (rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah) ama bu haftada cok yok gibi silik cikmamasi lazim testin diye düşünüyorum. Kimyasal gebelik gecirmedim hic acaba oyle mi basina gelen biri varsa yardimci olabilir mi diye merak ettimBayram sonu mu? Çok geç değil mi?
Geç döllenme filan herhalde sizin. Ben 1 hafta önce çok net çizgiyle öğrendim. Son regl tarihine bakmayın.Mesela simdi son adet tarihine göre benimde 6 haftalık gozukecek sanırım sizinde ayni haftada (rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah) ama bu haftada cok yok gibi silik cikmamasi lazim testin diye düşünüyorum. Kimyasal gebelik gecirmedim hic acaba oyle mi basina gelen biri varsa yardimci olabilir mi diye merak ettim
Insallah oyledirGeç döllenme filan herhalde sizin. Ben 1 hafta önce çok net çizgiyle öğrendim. Son regl tarihine bakmayın.
Kuruma çizgisi gibi geldi banaH Hayirlisibegulum canim testim burda mevcut bakabilir misin
Bugün pembe akinti gibi p3ceteye gelmeye başladı sanirimadet olacagim artik 10 gun gecikmeden sonraKuruma çizgisi gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?