Silik çizgi mi bakar mısınız

Artimed ile bana aynı bu şekilde silik çizgi çıkmıştı ve diğer testlerde negatifti. Adet oldum. Yani artimede güvenmeyin. Grupta da birçok kişide yalancı pozitif çıktığı olmuş. Böyle silik çizgi, gölge falan oluşuyor bu testte yoksa bile. Başka marka ile deneyin derim ya da kan testi verin.

Ben surelab kullanıyorum normalde onda da aynı şekilde çıktı bunu da denemek için almıştım bu akşam kan vereceğim ama şöyle önceki 2 gebeliği mi de artımedle öğrendim birkaç modeli var mavili düz beyaz gibi benim attığımda hiç sorun yaşamadım

Doğrudur kimisi hiç sorun yaşamamış. Ama benim gözümden düştü açıkçası. Ben hep silik çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Artimed'te de silik çıktı diğerlerinde negatif ve hamile değilmişim. Ondan artık güvenip almak istemem şahsen. Varken var göstermesi iyi de yokken var göstermesi kötü.

Sizde haklısınız biraz şans işi gerçekten nasip bakalım hakkimizda hayırlısı olsun

Prodoctor erken gebelik testi
Ben de bundan kullandım. Bende doğru sonuç gösterdi. Ama 1 gün sonra birazcık da olsa daha koyu olması lazım. Birini ilk idrarla birini de çok su içip mi yapmıştınız acaba? Inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.

Ben anne olamadım daha ama buradan okuduğum kadarıyla İki katı artması önemli gün aşırı kuzum. İnşallah artar sağlıkla ilerler gebeliğin
Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim içinde erken henüz 1 kimyasal 1 5 aylık düşüğüm var korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı

Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim içinde erken henüz 1 kimyasal 1 5 aylık düşüğüm var korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı
Korkmayın dua edin bol bol
Bende daha pazartesi başladım tüp bebek tedavisine. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kan tahlili yaptırınca haber verin lütfen. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Korkmayın dua edin bol bol
Bende daha pazartesi başladım tüp bebek tedavisine. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kan tahlili yaptırınca haber verin lütfen. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
İnşaallah sizin içinde umarım herşey güzel gider Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder mutlaka yazarım birkaç gün kaset testle takip yapmayı düşünüyorum

Evet su içmiştim idrara çıkmak için

Merhaba arkadaşlar testime bakabilir mısınız silik çizgi var mı ben mi öyle görüyorum daha önce düşük yaptığım için korkuyorum biraz teşekkürler şimdiden
Valla ben gördüm sanki var yani bi çizgi adetine kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…