tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Artimed ile bana aynı bu şekilde silik çizgi çıkmıştı ve diğer testlerde negatifti. Adet oldum. Yani artimede güvenmeyin. Grupta da birçok kişide yalancı pozitif çıktığı olmuş. Böyle silik çizgi, gölge falan oluşuyor bu testte yoksa bile. Başka marka ile deneyin derim ya da kan testi verin.Benim artımed
Ben surelab kullanıyorum normalde onda da aynı şekilde çıktı bunu da denemek için almıştım bu akşam kan vereceğim ama şöyle önceki 2 gebeliği mi de artımedle öğrendim birkaç modeli var mavili düz beyaz gibi benim attığımda hiç sorun yaşamadımArtimed ile bana aynı bu şekilde silik çizgi çıkmıştı ve diğer testlerde negatifti. Adet oldum. Yani artimede güvenmeyin. Grupta da birçok kişide yalancı pozitif çıktığı olmuş. Böyle silik çizgi, gölge falan oluşuyor bu testte yoksa bile. Başka marka ile deneyin derim ya da kan testi verin.
Doğrudur kimisi hiç sorun yaşamamış. Ama benim gözümden düştü açıkçası. Ben hep silik çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Artimed'te de silik çıktı diğerlerinde negatif ve hamile değilmişim. Ondan artık güvenip almak istemem şahsen. Varken var göstermesi iyi de yokken var göstermesi kötü.Ben surelab kullanıyorum normalde onda da aynı şekilde çıktı bunu da denemek için almıştım bu akşam kan vereceğim ama şöyle önceki 2 gebeliği mi de artımedle öğrendim birkaç modeli var mavili düz beyaz gibi benim attığımda hiç sorun yaşamadım
Sizde haklısınız biraz şans işi gerçekten nasip bakalım hakkimizda hayırlısı olsunDoğrudur kimisi hiç sorun yaşamamış. Ama benim gözümden düştü açıkçası. Ben hep silik çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Artimed'te de silik çıktı diğerlerinde negatif ve hamile değilmişim. Ondan artık güvenip almak istemem şahsen. Varken var göstermesi iyi de yokken var göstermesi kötü.
Prodoctor erken gebelik testiTestin markası nedir?
Testin markası nedir?
Ben de bundan kullandım. Bende doğru sonuç gösterdi. Ama 1 gün sonra birazcık da olsa daha koyu olması lazım. Birini ilk idrarla birini de çok su içip mi yapmıştınız acaba? Inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.Prodoctor erken gebelik testi
Ben anne olamadım daha ama buradan okuduğum kadarıyla İki katı artması önemli gün aşırı kuzum. İnşallah artar sağlıkla ilerler gebeliğinKızlarr kan verdim sonuç 30.5 çıktı çok mu düşük sizcee
Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim içinde erken henüz 1 kimyasal 1 5 aylık düşüğüm var korkuyorum ama hakkımızda hayırlısıBen anne olamadım daha ama buradan okuduğum kadarıyla İki katı artması önemli gün aşırı kuzum. İnşallah artar sağlıkla ilerler gebeliğin
Korkmayın dua edin bol bolÇok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim içinde erken henüz 1 kimyasal 1 5 aylık düşüğüm var korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı
İnşaallahKorkmayın dua edin bol bol
Bende daha pazartesi başladım tüp bebek tedavisine. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kan tahlili yaptırınca haber verin lütfen. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Evet koyulaşma oluyor mu diye ona da bakıyorlar. Ayy inşallah olurİnşaallahsizin içinde umarım herşey güzel gider Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder mutlaka yazarım birkaç gün kaset testle takip yapmayı düşünüyorum
İnşaallah dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdenEvet koyulaşma oluyor mu diye ona da bakıyorlar. Ayy inşallah olur
Evet su içmiştim idrara çıkmak içinBen de bundan kullandım. Bende doğru sonuç gösterdi. Ama 1 gün sonra birazcık da olsa daha koyu olması lazım. Birini ilk idrarla birini de çok su içip mi yapmıştınız acaba? Inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.
İnşaallah rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşaallah dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
Valla ben gördüm sanki var yani bi çizgi adetine kaç gün varMerhaba arkadaşlar testime bakabilir mısınız silik çizgi var mı ben mi öyle görüyorum daha önce düşük yaptığım için korkuyorum biraz teşekkürler şimdiden
İnşaallah sağlıkla ilerler gebeliğin bakalım benim kaç çıkacak yarın çok heyecanlıyım karnima ağrılar girip girip duruyorKızlarr kan verdim sonuç 30.5 çıktı çok mu düşük sizcee
3 gün geciktiValla ben gördüm sanki var yani bi çizgi adetine kaç gün var
Pkoluyum düzenli normalde ama gebeliklerimde geç yumurtlama oluyor hep şu an 1 hafta geçti bakalım önümüzdeki günler ne gösterecekValla ben gördüm sanki var yani bi çizgi adetine kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?