Benimde 4 gün geçti test yaptım hemen çıktı ikinci çizgi bugün kan verdim 185 çıktı inşAllah seninki de öyle olur belki de geç döllenmedir Allah gönlüne göre versin3 gün gecikti
Güzel düşünün güzel olsunİnşaallah sağlıkla ilerler gebeliğin bakalım benim kaç çıkacak yarın çok heyecanlıyım karnima ağrılar girip girip duruyor
İnşAllah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsunPkoluyum düzenli normalde ama gebeliklerimde geç yumurtlama oluyor hep şu an 1 hafta geçti bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek
İnşaallah güzel sonuclar alırımGüzel düşünün güzel olsunbizede yazın mutlaka
Amin inşallahBenimde 4 gün geçti test yaptım hemen çıktı ikinci çizgi bugün kan verdim 185 çıktı inşAllah seninki de öyle olur belki de geç döllenmedir Allah gönlüne göre versin
Merhaba hayırlı olsun sanırım hamilesiniz, testinize bakınca kendi yaptığım teste benzettimMerhaba arkadaşlar testime bakabilir mısınız silik çizgi var mı ben mi öyle görüyorum daha önce düşük yaptığım için korkuyorum biraz teşekkürler şimdiden
Hamileyim kizlar rabbim herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını evlatsiz birakmasinGüzel düşünün güzel olsunbizede yazın mutlaka
Çok sevindimHamileyim kizlar rabbim herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını evlatsiz birakmasin
Merhaba tam hamile denmezMerhaba hayırlı olsun sanırım hamilesiniz, testinize bakınca kendi yaptığım teste benzettimumutlandım.
Artar ya neden artmasın maşallahMerhaba tam hamile denmezdeğerim 30 çıktı takip edeceğim sizinde gerçekten benziyor tekrarladınız mı
Ya sanki görüyorum gibi emin olamadım ama adet ağrısı bende de var kimyasal olabilir diye düşünüyorum o yüzdenArtar ya neden artmasın maşallah
öğlen yapmıştım bunları da biraz önce yaptım .
Ama pembelik filan yok sanırım gölge. Ve adet ağrısı şiddetli…
Bir daha gitmedin mi ölçüme artma nasılYa sanki görüyorum gibi emin olamadım ama adet ağrısı bende de var kimyasal olabilir diye düşünüyorum o yüzden
Gitmedim o stresi yaşamak istemiyorum hiç kaset testle koyulaşma takip edicem duruma göre gitmeyi düşünüyorumBir daha gitmedin mi ölçüme artma nasıl
Tamam sabah buluşalım o zaman yine buradaGitmedim o stresi yaşamak istemiyorum hiç kaset testle koyulaşma takip edicem duruma göre gitmeyi düşünüyorum
Amin inşallah görüşmek üzere ☺Tamam sabah buluşalım o zaman yine buradahakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım, rasgele:)
Teşekkür ederimÇok sevindimHayırla sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun testiniz pozitif görünüyor inşallah kan sonuçlarınız da yüksek çıkarHanimlar bi bakarmisiniz ben daha onceki 2 hamileliklerimde hep kan verdim hic idrar yapmadim bu bana supriz oldu erken gebelik testi aldm acaba varmidir yarin gidip kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?