Ben de anlayamadımNeresine bakmam gerektigini anlayamadim ki bu nasi bi test
İşin ilginç tarafı şu bana Perşembe günü gittiğimde de kan tahlili yerine hastanede idrar tahlili yapti. Adam israrla kan tahlilini reddediyor. Siz goreviliyor musunuz bir çizgi ben mi yanılsama görüyorum peki?Bence tekrar gidin kadin doguma ya da iki gunde hir kandan bhcg baktirin duzenli artis olacakmi diye.
Ben cizgiyi farkettim. Ama regliniz bu kadar gecikmisken cizginin cok daha koyu olmasi beklenir. Tabi burada neler okuyoruz. Umutlu olmak lazim.İşin ilginç tarafı şu bana Perşembe günü gittiğimde de kan tahlili yerine hastanede idrar tahlili yapti. Adam israrla kan tahlilini reddediyor. Siz goreviliyor musunuz bir çizgi ben mi yanılsama görüyorum peki?
Silik cizgi var ama ne zaman ciktigi onemli.Ben de anlayamadımböyle göndereyim bir de ben yanılsama zannedip açtım içini bildiğiniz ofiste o yüzden yanlış gonderdiysem kusura bakmayın
Bence siz sağlık ocağına gidip kan verin. Duruma göre de doktoru bilgilendirirsiniz. Bu kadar gecikmeye daha belirgin olmalıydı çizgi. Çizgiden ziyade gölge gibi bir şey gördüm, bilemedim. En iyisi kan verin sizİşin ilginç tarafı şu bana Perşembe günü gittiğimde de kan tahlili yerine hastanede idrar tahlili yapti. Adam israrla kan tahlilini reddediyor. Siz goreviliyor musunuz bir çizgi ben mi yanılsama görüyorum peki?
Doktor da bir şey demedi sadece şuan bir gebelik görünmüyor ama iki gun arayla adetin başlayana kadar ki ben hiç zannetmiyorum sen evde gebelik testi yap net iki çizgiyi gördüğünde tekrar gel yanıma dedi. Amoklavin ve purinol verdi enfeksiyon için bunlar da hamilelere verdiğimiz ilaçlar devamlı kullan bitince ara beni dedi tamam dedim. Geç döllenmedir yok o yok bu herhangi bir açıklama yapmadı hiç. Ne olduğunu ben de anlamadım dedigini yapıyorum işteBen cizgiyi farkettim. Ama regliniz bu kadar gecikmisken cizginin cok daha koyu olmasi beklenir. Tabi burada neler okuyoruz. Umutlu olmak lazim.
Canım neden bilmiyorum ama ben bu teste pek guvenemedim. Bence yarın başka bir marka ile tekrarla inşallah vardır bebişBen de anlayamadımböyle göndereyim bir de ben yanılsama zannedip açtım içini bildiğiniz ofiste o yüzden yanlış gonderdiysem kusura bakmayın
Neresine bakmam gerektigini anlayamadim ki bu nasi bi test
Bu saglikli olan. Reglden 2 gun once yapmistim. Kimyasal olani bulamadim. Ama silikti ve regl geciktikten sonra yapmama ragmen oyleydi Eki Görüntüle 3197516
Cnm Allah gönlüne göre versin inşallah ama bu tür beyaz çizgiler oluşuyor hep adetiniz gecikdimiSizce var mıdır?
Evet bugün 10.günCnm Allah gönlüne göre versin inşallah ama bu tür beyaz çizgiler oluşuyor hep adetiniz gecikdimi
Ozmn birazdaha belli olurdu ya şöyle hafif silik de olsa kırmızı bı renk olurduEvet bugün 10.gün
Ozmn birazdaha belli olurdu ya şöyle hafif silik de olsa kırmızı bı renk olurduya dilerim inşallah yeni oluşuyordur aslında bı kan verseniz net belli ol
yarın Erken yapayımOzmn birazdaha belli olurdu ya şöyle hafif silik de olsa kırmızı bı renk olurduya dilerim inşallah yeni oluşuyordur aslında bı kan verseniz net belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?