Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versin :)Hamilesin canım darısı bana inşallah adetim 8 gün geçti adet agrım oluyor ama kan gelmiyor geçen hafta yaptım negatif şimdi yapmaya korkuyorum inşallah bende hamileyimdir:)
Benim testim de aynen böyle çıkmıştı :))) 12. Haftanın içindeyiz artık.Silik çizgi ne anlama geliyo sizce gebemiyim çok heycanlıyım
Ağzınızdan bal damlıyor,:)Benim testim de aynen böyle çıkmıştı :))) 12. Haftanın içindeyiz artık.
Kan testi yaptır. Ya da sabah ilk idrar ile tekrarla testi içinde şüphe varsa :)) Ben bir test yaptım 2gün geçmişti regli. 3 gün sonra da kan testi yaptırmıştım Beta HCG 324 falandı. Fikir olsun sana da.Ağzınızdan bal damlıyor,:)
Yarın sağlık ocağına gidicem canım :)Kan testi yaptır. Ya da sabah ilk idrar ile tekrarla testi içinde şüphe varsa :)) Ben bir test yaptım 2gün geçmişti regli. 3 gün sonra da kan testi yaptırmıştım Beta HCG 324 falandı. Fikir olsun sana da.
Benm hemen çıktı çizgi canım durdukça koyulaştıMerhaba, ikinci cizgi ne kadar zaman sonra göründü acaba? Benim yaptığım testte de cok silik bir cizgi var ama birkac saat sonra cıktı dikkate alsam mi bilemedim![]()
Heycandan silik görüyorum :)canım bu silik filan değil bildiğin çift çizgihayırlı olsun
Benm hemen çıktı çizgi canım durdukça koyulaştı
İnşallah sennkide geçerlidir canım benimAnladim canım, benimki gecersiz oluyor herhalde.. insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini tebrik ederim![]()