• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi pozitif mi kızlar

madamecocosss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
42
9
6
Selam kızlar adetime 2 gün var bugün ilk idrarla gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ilk 10-15 dk bu arada kuruma çizgisi değil , siz de görüyor musunuz 2.çizgiyi gerçi fotoğrafta daha da silik görünüyor sanırım, sizce pozitif mi 💎

Eklentiler

• IMG_6403.webp
    IMG_6403.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_6408.webp
    IMG_6408.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Selam kızlar adetime 2 gün var bugün ilk idrarla gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ilk 10-15 dk bu arada kuruma çizgisi değil , siz de görüyor musunuz 2.çizgiyi gerçi fotoğrafta daha da silik görünüyor sanırım, sizce pozitif mi 💎
Kuruma çizgisi olabilir mi acaba ben göremedim ilk idrarla bir daha tekrarla istersen yarın

Kuruma çizgisi olabilir mi acaba ben göremedim ilk idrarla bir daha tekrarla istersen yarın
Az önce testi tekrar suya tuttum kuruma çizgisi kaybolsun diye böyle belli belirsiz ince bir çizgi yine de silinmedi sabah gördüğüm de oydu, bilemiyorum ama fotoğrafta hiç görünmüyor bile gözümle de zor gördüm zaten :)

Az önce testi tekrar suya tuttum kuruma çizgisi kaybolsun diye böyle belli belirsiz ince bir çizgi yine de silinmedi sabah gördüğüm de oydu, bilemiyorum ama fotoğrafta hiç görünmüyor bile gözümle de zor gördüm zaten :)
Bende öyle yapmıştım suya tutmuştum acaba mı diye kuruma çizgisiymiş belki geç döllenme olmuştur yarın ya da 2 gün bekle bence

başka yorumu olan yok mu kızlaaaarrrrrrr
Ben çizgi gördüm ama kuruma çizgisine benziyor kaç dakika içinde çıktığı ve test marka faktörü de önemli yarın sabah ilk idrarınızla tekrar deneyebilirsiniz gün içinde idrar seyreliyor doğru yanıt vermeyebiliyor gönlünüzce olsun

1000055356.webp
Kızlar bunada bakar mısınız. Ben kızımda net çizgi görmüştüm bunda kafam karıştı var mısır sizce?

Ben çizgi gördüm ama kuruma çizgisine benziyor kaç dakika içinde çıktığı ve test marka faktörü de önemli yarın sabah ilk idrarınızla tekrar deneyebilirsiniz gün içinde idrar seyreliyor doğru yanıt vermeyebiliyor gönlünüzce olsun
sabah ilk idrarla max 10-15 dk olmuştur hatta akşamında yıkadım kuruma çizgisiyse geçsin diye yine de bi çizgi kaldı markası innovita

sabah ilk idrarla max 10-15 dk olmuştur hatta akşamında yıkadım kuruma çizgisiyse geçsin diye yine de bi çizgi kaldı markası innovita
İlk 5 dakika zaten baz alınıyor bazen kuruma çizgileri suda geçmeyebilir en sağlıklısı kan vermek bence çünkü çoğu test artık güvenirliğini kaybetti avox testini öneriyor herkes

Kac gun gecmıstı adetın
Ya çok karışık aslında. Pkosdan dolayı hep gecikir benim 2 ay oldu olmayalı. Ama adet olunca lekelenme olmazdı bende bu defa cuma gününden beri lekelenme yaşıyorum. Dün kan verdim bugün negatif sonuçlandı. Anlamadım içimde birşeyler oluyo yine bakalım hayırlısı😃

Ya çok karışık aslında. Pkosdan dolayı hep gecikir benim 2 ay oldu olmayalı. Ama adet olunca lekelenme olmazdı bende bu defa cuma gününden beri lekelenme yaşıyorum. Dün kan verdim bugün negatif sonuçlandı. Anlamadım içimde birşeyler

Ya çok karışık aslında. Pkosdan dolayı hep gecikir benim 2 ay oldu olmayalı. Ama adet olunca lekelenme olmazdı bende bu defa cuma gününden beri lekelenme yaşıyorum. Dün kan verdim bugün negatif sonuçlandı. Anlamadım içimde birşeyler oluyo yine bakalım hayırlısı😃
Anladım benim adet gunumde kalamam oldu cok az kesildi birden sonrada beyaz akıntım oldu testım pozıtıftı ama kesyı giremedik ıns goruruz

Back
X