• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi pozitif mi kızlar

Hanımlar bugün tekrarladım testi bi kaset bi erken gebelik yaptım sonuç yine aynı silik çıkıyolar günüme 3 gün var kan versem çıkarmı acaba

Eklentiler

• IMG_6328.webp
    IMG_6328.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah gözünüz aydın gebesiniz çok yeni ama belirtileriniz neler benimde 5 gün var adetime ne zaman yapsam test acaba çok sevindim adina hayırlı olsun inşallah 🌸
Teşekkür ederim doktor arkadaşım var salı günü tekrarla testi dedi düzenli artışa geçerse garanti olsun dedi. Benim daha 2 günüm var adetime gögüslerimde hassasiyet arttı birde adet olacakmışım gibi ağrılar giriyordu kasıklarıma ama sık ve daha çok oluyordu. Onun dışında iştahım arttı. Herkesin değişkenlik gösteriyor tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin❤️

Hanımlar bugün tekrarladım testi bi kaset bi erken gebelik yaptım sonuç yine aynı silik çıkıyolar günüme 3 gün var kan versem çıkarmı acaba
Bence hamılesın 😍 dün test yapmış mıydın acaba yaptıysan nasıl çıkmıştı . Bunu duymaya çok ıhtıyacım var 🤣

Back
X