- 5 Eylül 2019
- 33
- 2
- 86
- 29
- Konu Sahibi madamecocosss
İnşallah ya hayırlısıylaİnşallah bebektir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya hayırlısıylaİnşallah bebektir![]()
Kızım bu neeeee ben olsaydım duramazdımHanımlar bugün tekrarladım testi bi kaset bi erken gebelik yaptım sonuç yine aynı silik çıkıyolar günüme 3 gün var kan versem çıkarmı acaba
Daha günüme 3 gün var birazdaha bekleyeyim dedim. Pazartesi vericem inşlh bundan önce kaç sefer yanıldım kan bermeyede korkuyorumKızım bu neeeee ben olsaydım duramazdım
Aşkım daha önce böyle gördün mü ?Daha günüme 3 gün var birazdaha bekleyeyim dedim. Pazartesi vericem inşlh bundan önce kaç sefer yanıldım kan bermeyede korkuyorum
Bundan öncekilerde böyle değildi bu sefer her yaptığım bi öncekinden koyu oluyordu pazartesi netleşicek inşlh. Yarın sabah son kez erken test yapacağım bakayım dahada koyu olursa ihtimal yükseliyoAşkım daha önce böyle gördün mü ?
Bende de aynı vallahiBundan öncekilerde böyle değildi bu sefer her yaptığım bi öncekinden koyu oluyordu pazartesi netleşicek inşlh. Yarın sabah son kez erken test yapacağım bakayım dahada koyu olursa ihtimal yükseliyo
Kaset testin en alttakini bu sabah yaptım aynı çıktı bugün kan vermeye gidicem netleşsin istiyorum bakalım inşlhhBende de aynı vallahi
Hamilesin hayırlı uğurlu olsunKaset testin en alttakini bu sabah yaptım aynı çıktı bugün kan vermeye gidicem netleşsin istiyorum bakalım inşlhh
Haber ver mutlakaKaset testin en alttakini bu sabah yaptım aynı çıktı bugün kan vermeye gidicem netleşsin istiyorum bakalım inşlhh
Kızlar kan çıktı net hamileyimdir değilmiHaber ver mutlakahayırlı haberlerle gel inşallah
![]()
Maşallah gözünüz aydın gebesiniz çok yeni ama belirtileriniz neler benimde 5 gün var adetime ne zaman yapsam test acaba çok sevindim adina hayırlı olsun inşallahKızlar kan çıktı net hamileyimdir değilmi![]()
Maşallah cnm hayırlı olsun Regl günün geçti miKızlar kan çıktı net hamileyimdir değilmi![]()
Teşekkür ederim doktor arkadaşım var salı günü tekrarla testi dedi düzenli artışa geçerse garanti olsun dedi. Benim daha 2 günüm var adetime gögüslerimde hassasiyet arttı birde adet olacakmışım gibi ağrılar giriyordu kasıklarıma ama sık ve daha çok oluyordu. Onun dışında iştahım arttı. Herkesin değişkenlik gösteriyor tabi rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah gözünüz aydın gebesiniz çok yeni ama belirtileriniz neler benimde 5 gün var adetime ne zaman yapsam test acaba çok sevindim adina hayırlı olsun inşallah![]()
Teşekkür ederim hayır 2 günüm var daha. Erken test yaptım baya belirgin çıkınca beklemedim günümü kan vereyim dedimMaşallah cnm hayırlı olsun Regl günün geçti mi
Bnmde iki gün var reglime daha test yapmadım yarın yaparım belki kararsızım inşallah sağlıkla gelsin cnmTeşekkür ederim hayır 2 günüm var daha. Erken test yaptım baya belirgin çıkınca beklemedim günümü kan vereyim dedim![]()
Yaaaa yaşasıııın eveet hamilesin kuzuuuuKızlar kan çıktı net hamileyimdir değilmi![]()
Bence hamılesınHanımlar bugün tekrarladım testi bi kaset bi erken gebelik yaptım sonuç yine aynı silik çıkıyolar günüme 3 gün var kan versem çıkarmı acaba