- 3 Mart 2016
- 214
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Kasvetruzgari
-
bebeğiniizn doğacağı tahmini tarih diye bi uygulama var ya, siin de konusmalarınız altında çıkıyor hatta onu nasıl ekleyebilirizBenim de ilk yaptigim testte ayni bu sekilde belli belirsiz bir silikcizgi cikmisti. Iki gun sonra tekrar yaptigimda silik olan cizgi ilk yaptigima goredaha belirgindi. Zaten daha fazla dayanamayip kan testi yaptirdik. Sonuc pozitif...
Hakkinizda hayirlisi olsun. Guz3l haberler alirsiniz insaAah..
Onu yaptigim yeri hatirlayamiyorum malesef. Kontrol panelimden yapmis olabilirim. Bulursam donus yaparm siz3.bebeğiniizn doğacağı tahmini tarih diye bi uygulama var ya, siin de konusmalarınız altında çıkıyor hatta onu nasıl ekleyebiliriz
Simdi baktim. Kisisel bilgilerim bolumunden..bebeğiniizn doğacağı tahmini tarih diye bi uygulama var ya, siin de konusmalarınız altında çıkıyor hatta onu nasıl ekleyebiliriz
Benmde silik çıkmıştı ertsi gn gttm bitane dha testbaldm yaptm negatf cıktı. Ama içimde şüphe kalmasn diye acile gttm kan testi yap4rdm ve 3 haftalk hamile oldgmu öğrendm. Genwlde dgru snc veriyo ama arada yanlşlklar oluyo. Kul yapımı soncta. En iyisi kan tahlili yaptrn 1 gnlük bile olsa cıkıyo. Teste gre hamilesinz inşaAllah hayrlısı olur sizin için
Cnm bnmde böle silinikti ikinci cizgi hamileydim bnce hamile olabilirsin şimdi vebgm bir yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek gecede bnmde ablamn olmuyor 7 senedr eşinden dolayı rabbim isteyen herkese nasip etsn İnşllh hayırlısıylaAcaba geç döllenme olduğu için mi böyle oluyor canım ya hala hasta olmadım zaten yarın kan tahliline gidiyorum birde bugün çok garip bişey oldu genelde adet olucagim zaman kasiklarim ağrır ama bugun yürürken tam rahmimin olduğu yerde ufak bi kasilma hissettim
Bencede bnm ki silinkti hemde dr gittiğimde iki aylık oldugunu ögrendimHamilesim canm hayırlı olsun rabbim kucağına almayo nasip etsin insallah
Cnm bnmde böle silinikti ikinci cizgi hamileydim bnce hamile olabilirsin şimdi vebgm bir yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek gecede bnmde ablamn olmuyor 7 senedr eşinden dolayı rabbim isteyen herkese nasip etsn İnşllh hayırlısıyla
Hamilesim canm hayırlı olsun rabbim kucağına almayo nasip etsin insallah
Ben 2 buck aylik hamileyken byle silik ckmsti cnm sen en iyisimi bi kan testi yaptir:)
İnşllah canım ya allah büyük rabbim kudretini her daim gösterirInşallah canım benim Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin eğer hamileysem yazicam belirtilerimi belki umut olur isteyen kardeşlerimize
Evet cnm en iyisi kan testi kesin sonc qzel haberlerini bekliorz ozamn yarn hadi bakalm hyrlisiyla ins vardr:)
İnşllah canım ya allah büyük rabbim kudretini her daim gösterir
Benim de aynen boyleydi ve gec dollenme var bende de..Acaba geç döllenme olduğu için mi böyle oluyor canım ya hala hasta olmadım zaten yarın kan tahliline gidiyorum birde bugün çok garip bişey oldu genelde adet olucagim zaman kasiklarim ağrır ama bugun yürürken tam rahmimin olduğu yerde ufak bi kasilma hissettim
Benim de aynen boyleydi ve gec dollenme var bende de..
Ben de kan tahlili sonucumu almadan kasik ve belimde dehset agri yasamistim. Adet olacagimi dusunuyordum. Fakat hamileymisim.
Tahlili yarin yaptiriyormussun. Sonucu ne zmn belli olur acaba?
Hayirli haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?