- 1 Mart 2016
- 39
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kasvetruzgari
-
Cok uzuldm cnm ya qzel haberlerini bkliodk ama senn icn hayrlsi boleyms napcn uzme kndini dcem ama uzmemk elde deqil dilerm en ksa zmnda Allah dileqini qercklestirirCok geçmiş olsun canımbu arada arkadaşlar hamile değilim kan testinde sonuç negatif çıktı hayırlısı böyleymis dedim fakat ağlamaktan gözlerim sisti hala adetimde gelmiyo adet söktürücü verdiler sizce kullaniyim mi daha önce hiç kullanmadim.bi türlü hamile kalamamak beni çok üzüyo ve yıpratiyo
Cok uzuldm cnm ya qzel haberlerini bkliodk ama senn icn hayrlsi boleyms napcn uzme kndini dcem ama uzmemk elde deqil dilerm en ksa zmnda Allah dileqini qercklestirir
Nasip cnm bnm napcan Allah ne zmn verirse o zmn olcak bi ay dsunmemye calis bakalim belki stresten de olmuyo olabilir bu arada ben bi yazi okudum hamileliqi. Kolaylastrmk icin ovulasyn qnu esnle ilski esnasnda belinin altina yastk koycakmissin ve 5 dk esin ckmicakms daha sonrada saqina yada soluna dnup yarm saat bsaat yatcksn ozmn hc akmio bnde dendm bu ay baklm nolck ama baya bu seklde hamile kalan var bende bi umit denedm ve yan yatarkn belinin altnda yastik olucak dizlernide birlestircksn kafann altndada bsey olmckms bu ayda bole dene bakalm nolucakInşallah canım benim denemedigim yol kalmadı meryem suresi fatma ana otu tefriciye bitkiler ama yok olmuyo bi senedir deniyoruz bir senede olursa olur olmazsa olmaz demiştik ama eşimin üzülmesine dayanamıyorum kendimi eksik hissediyorum hiçbir sorunda yok gitmediğim doktor kalmadı daha hic hamile kalamadim
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-440818.html
Hatta linkte atyrm oku bi cnm istersn
Bi sefer saqa don bi sefer sola ben ole yaptm bakalm ayrca zaten yumurtlma olcak kasik aqrir ya ordanda anlarsn zaten ins olur cnm Allh yuzumze quler ins :)Sagol canım benim bide bunu deniyelim gerçi bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyomuşuz onu nasıl denk getiricem hiç bilmiyorum aşılama düşünüyorum ama onda tutmazsa daha çok üzülürüm ben istiyorum ki doğal olsun eskiden bu insanlar nasıl hamile kalıp 10 tane çocuk doğuruyolarmış hiç anlamış değilim
Cnm bak adet olmak istiyorsan maydonozu kaynat yogurt herke boşalt üstüne otur battaniyeyide üstüne cek o buhar söktürecek içinde iltihap akıntı adette olcaksın sana tavsiyem göbegini kaldırttr eger sağlıksal bi sorunun yoksa yumurta catlama ignesi vurdr yada inşallh kalırsın cnmSagol canım benim bide bunu deniyelim gerçi bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyomuşuz onu nasıl denk getiricem hiç bilmiyorum aşılama düşünüyorum ama onda tutmazsa daha çok üzülürüm ben istiyorum ki doğal olsun eskiden bu insanlar nasıl hamile kalıp 10 tane çocuk doğuruyolarmış hiç anlamış değilim
Tesekkur ederimSimdi baktim. Kisisel bilgilerim bolumunden..
Evet hamilesnz hayrlı olsun :)Eki Görüntüle 1789669 Merhaba benımde boyle cıktı sızce bısey olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?