Silik çizgi pozitif mi ?

Cok geçmiş olsun canım bu arada arkadaşlar hamile değilim kan testinde sonuç negatif çıktı hayırlısı böyleymis dedim fakat ağlamaktan gözlerim sisti hala adetimde gelmiyo adet söktürücü verdiler sizce kullaniyim mi daha önce hiç kullanmadim.bi türlü hamile kalamamak beni çok üzüyo ve yıpratiyo

Cok uzuldm cnm ya qzel haberlerini bkliodk ama senn icn hayrlsi boleyms napcn uzme kndini dcem ama uzmemk elde deqil dilerm en ksa zmnda Allah dileqini qercklestirir

Cok uzuldm cnm ya qzel haberlerini bkliodk ama senn icn hayrlsi boleyms napcn uzme kndini dcem ama uzmemk elde deqil dilerm en ksa zmnda Allah dileqini qercklestirir

Inşallah canım benim denemedigim yol kalmadı meryem suresi fatma ana otu tefriciye bitkiler ama yok olmuyo bi senedir deniyoruz bir senede olursa olur olmazsa olmaz demiştik ama eşimin üzülmesine dayanamıyorum kendimi eksik hissediyorum hiçbir sorunda yok gitmediğim doktor kalmadı daha hic hamile kalamadim

Nasip cnm bnm napcan Allah ne zmn verirse o zmn olcak bi ay dsunmemye calis bakalim belki stresten de olmuyo olabilir bu arada ben bi yazi okudum hamileliqi. Kolaylastrmk icin ovulasyn qnu esnle ilski esnasnda belinin altina yastk koycakmissin ve 5 dk esin ckmicakms daha sonrada saqina yada soluna dnup yarm saat bsaat yatcksn ozmn hc akmio bnde dendm bu ay baklm nolck ama baya bu seklde hamile kalan var bende bi umit denedm ve yan yatarkn belinin altnda yastik olucak dizlernide birlestircksn kafann altndada bsey olmckms bu ayda bole dene bakalm nolucak

Sagol canım benim bide bunu deniyelim gerçi bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyomuşuz onu nasıl denk getiricem hiç bilmiyorum aşılama düşünüyorum ama onda tutmazsa daha çok üzülürüm ben istiyorum ki doğal olsun eskiden bu insanlar nasıl hamile kalıp 10 tane çocuk doğuruyolarmış hiç anlamış değilim

Bi sefer saqa don bi sefer sola ben ole yaptm bakalm ayrca zaten yumurtlma olcak kasik aqrir ya ordanda anlarsn zaten ins olur cnm Allh yuzumze quler ins :)

Cnm bak adet olmak istiyorsan maydonozu kaynat yogurt herke boşalt üstüne otur battaniyeyide üstüne cek o buhar söktürecek içinde iltihap akıntı adette olcaksın sana tavsiyem göbegini kaldırttr eger sağlıksal bi sorunun yoksa yumurta catlama ignesi vurdr yada inşallh kalırsın cnm

Bide adett olduktan snra ilk günden say 12. Gününde 16 .na kadar ilişki yaşa inşşallhta olur görümcem göbegini kaldırttıhamile kaldı

Buhara oturmayi yapmıştım canım o işe yaramadı ama şu göbeği kaldırtma meselesi anlayamadim nasıl oluyo .. bide hala adetim gelmedi adet söktürücü kullaniyorum kan testide negatif fakat hala içimde bi ümit var

Kızlar bnm testıme bakın ıkı tane yaptın ıkısıde çok sılık cızgı adetıme 5 gün var

Eklentiler

• IMG_20160311_113122.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…