• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi sonra negatif test

Merhaba arkadaşlar 3 senedir eşimle tüp bebek tedavisi görüyoruz SMA taşıyıcısıyız ayrıca eşim azospermi hastasıydı bende düşük over rezervi var eşimde daha yeni tedaviyle tek tük sperm çıkışı başladı tüp bebek tedavisiyle ilk defa 3. Yılın sonunda embriyolarımız oluştu fakat onlarda SMA hastası çıktıkları için imha edildi bu ay çok kısa bi süre Estrofem kullandım transfere hazırlık için fakat embriyolarımın sonucu çıkınca bıraktım bıraktıktan 9 gün sonra 1 gün süren kahverengi lekelenmem oldu sonrasında 4 5 gün sonra test yaptım silik bi ikinci çizgi çıktı bu arada 3 yılda belki 50 defa test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm fakat sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı şuan da da adetim 3 gün gecikti idrar testi negatif kan vermeye korkuyorum tekrar tekrar yıkılmak istemiyorum idrar da negatif çıkıp pozitif kan sonucu olan var mı birde size silik çıkan testi atsam yorumlar mısınız
Artimed değil.mi bu .geçen hafta bende de yalancı pozitif cikardi lanet

Ben bugun sağlık ocağına kan verdim sabah belli olucak sonuçlarım bende hala regl olmadım
Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Sma taşıyıcı olduğunuzu yazmışsınız. Tüp bebek ile bile oluşan embriyolar sma hastalığına sahip çıkmış bu durumda doğal yolla hamilelik çok büyük bir risk değil mi zaten?
Hakkınızda hayırlısı olsun ama tüp bebekten şaşmayın. İnşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur.

Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Sma taşıyıcı olduğunuzu yazmışsınız. Tüp bebek ile bile oluşan embriyolar sma hastalığına sahip çıkmış bu durumda doğal yolla hamilelik çok büyük bir risk değil mi zaten?
Hakkınızda hayırlısı olsun ama tüp bebekten şaşmayın. İnşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Evet tabiki bende hemşireyim aynı zaman da durumun ciddiyetini biliyorum fakat eşim azospermiydi bu seneye kadar sperm çıkışı yoktu şimdi de tek tük çıkıyor doktor korunmanıza gerek yok dedi zaten olmaz dedi 3. Yılın sonunda ilk defa embriyolarımız oluşmuştu fakat olmadı ama yine de içimde ki bi umut kırıntısı ya artık Allah kolaştırırsa ya sağlıklı ve kendiliğinden olursa mucize gibi yine de bi ümit biliyorum dışardan saçma gözükebilir ama durum bu şekilde 🥹

Evet tabiki bende hemşireyim aynı zaman da durumun ciddiyetini biliyorum fakat eşim azospermiydi bu seneye kadar sperm çıkışı yoktu şimdi de tek tük çıkıyor doktor korunmanıza gerek yok dedi zaten olmaz dedi 3. Yılın sonunda ilk defa embriyolarımız oluşmuştu fakat olmadı ama yine de içimde ki bi umut kırıntısı ya artık Allah kolaştırırsa ya sağlıklı ve kendiliğinden olursa mucize gibi yine de bi ümit biliyorum dışardan saçma gözükebilir ama durum bu şekilde 🥹

Birde 3 yıllık evliliğimize Sma taşıyıcılığı azospermi düşük over rezervi 2 microtese ameliyatı (İkiside olumsuz) 2 opu sayısız hayal kırıklığı sığdırınca olursa mucize olur onu da Allah bize belki sağlıklı bağışlar diye öyle bi ümit işte

Yok asla saçma değil bir bebeciğimizin olmasınım istemenizden daha insani ne olabilir. Sadece bir an önce olsun diye düşünerek tedavi aşamalarını atlamayın.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur bu günleri unutursunuz.

Yanlış anladınız galiba sma taşıyıcı olan arkadaş ben değildim

Hadi bakalım pozitifi bekliyorum 🥰🥰
Bugun sağlık ocağına gittim ama elektrik kesintisi var doktora giriş yapamadım e nabız da da sonuçlar gözükmüyor yarına kaldı sonuçlarım bende çok heyecanlıyım inşaAllah hayırlı haberler alırım 🥹

Bugun sağlık ocağına gittim ama elektrik kesintisi var doktora giriş yapamadım e nabız da da sonuçlar gözükmüyor yarına kaldı sonuçlarım bende çok heyecanlıyım inşaAllah hayırlı haberler alırım 🥹
Allahım inşallah ❤️❤️ regl olmadınız ama dimi

Back
X