Kan verdiniz mi acabaYarın sabah vericem haber ederim size de çok dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdiniz mi acabaYarın sabah vericem haber ederim size de çok dua edin![]()
Artimed değil.mi bu .geçen hafta bende de yalancı pozitif cikardi lanetMerhaba arkadaşlar 3 senedir eşimle tüp bebek tedavisi görüyoruz SMA taşıyıcısıyız ayrıca eşim azospermi hastasıydı bende düşük over rezervi var eşimde daha yeni tedaviyle tek tük sperm çıkışı başladı tüp bebek tedavisiyle ilk defa 3. Yılın sonunda embriyolarımız oluştu fakat onlarda SMA hastası çıktıkları için imha edildi bu ay çok kısa bi süre Estrofem kullandım transfere hazırlık için fakat embriyolarımın sonucu çıkınca bıraktım bıraktıktan 9 gün sonra 1 gün süren kahverengi lekelenmem oldu sonrasında 4 5 gün sonra test yaptım silik bi ikinci çizgi çıktı bu arada 3 yılda belki 50 defa test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm fakat sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı şuan da da adetim 3 gün gecikti idrar testi negatif kan vermeye korkuyorum tekrar tekrar yıkılmak istemiyorum idrar da negatif çıkıp pozitif kan sonucu olan var mı birde size silik çıkan testi atsam yorumlar mısınız
Evet oydu işin garip tarafı hala regl olmadımArtimed değil.mi bu .geçen hafta bende de yalancı pozitif cikardi lanet
Başka testle tekrarladinizmiEvet oydu işin garip tarafı hala regl olmadım
Evet bu markaydı ama eczacı ardakaşım önerdi daha çok bu öneriliyormuşArtimed değil.mi bu .geçen hafta bende de yalancı pozitif cikardi lanet
Ben bugun sağlık ocağına kan verdim sabah belli olucak sonuçlarım bende hala regl olmadımEvet oydu işin garip tarafı hala regl olmadım
Hayır yapmadım başka markayla testBaşka testle tekrarladinizmi
Hadi bakalım pozitifi bekliyorumBen bugun sağlık ocağına kan verdim sabah belli olucak sonuçlarım bende hala regl olmadım
Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Sma taşıyıcı olduğunuzu yazmışsınız. Tüp bebek ile bile oluşan embriyolar sma hastalığına sahip çıkmış bu durumda doğal yolla hamilelik çok büyük bir risk değil mi zaten?Ben bugun sağlık ocağına kan verdim sabah belli olucak sonuçlarım bende hala regl olmadım
Evet tabiki bende hemşireyim aynı zaman da durumun ciddiyetini biliyorum fakat eşim azospermiydi bu seneye kadar sperm çıkışı yoktu şimdi de tek tük çıkıyor doktor korunmanıza gerek yok dedi zaten olmaz dedi 3. Yılın sonunda ilk defa embriyolarımız oluşmuştu fakat olmadı ama yine de içimde ki bi umut kırıntısı ya artık Allah kolaştırırsa ya sağlıklı ve kendiliğinden olursa mucize gibi yine de bi ümit biliyorum dışardan saçma gözükebilir ama durum bu şekildeYanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Sma taşıyıcı olduğunuzu yazmışsınız. Tüp bebek ile bile oluşan embriyolar sma hastalığına sahip çıkmış bu durumda doğal yolla hamilelik çok büyük bir risk değil mi zaten?
Hakkınızda hayırlısı olsun ama tüp bebekten şaşmayın. İnşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Evet tabiki bende hemşireyim aynı zaman da durumun ciddiyetini biliyorum fakat eşim azospermiydi bu seneye kadar sperm çıkışı yoktu şimdi de tek tük çıkıyor doktor korunmanıza gerek yok dedi zaten olmaz dedi 3. Yılın sonunda ilk defa embriyolarımız oluşmuştu fakat olmadı ama yine de içimde ki bi umut kırıntısı ya artık Allah kolaştırırsa ya sağlıklı ve kendiliğinden olursa mucize gibi yine de bi ümit biliyorum dışardan saçma gözükebilir ama durum bu şekilde
Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Sma taşıyıcı olduğunuzu yazmışsınız. Tüp bebek ile bile oluşan embriyolar sma hastalığına sahip çıkmış bu durumda doğal yolla hamilelik çok büyük bir risk değil mi zaten?
Hakkınızda hayırlısı olsun ama tüp bebekten şaşmayın. İnşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Birde 3 yıllık evliliğimize Sma taşıyıcılığı azospermi düşük over rezervi 2 microtese ameliyatı (İkiside olumsuz) 2 opu sayısız hayal kırıklığı sığdırınca olursa mucize olur onu da Allah bize belki sağlıklı bağışlar diye öyle bi ümit işteYanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Sma taşıyıcı olduğunuzu yazmışsınız. Tüp bebek ile bile oluşan embriyolar sma hastalığına sahip çıkmış bu durumda doğal yolla hamilelik çok büyük bir risk değil mi zaten?
Yok asla saçma değil bir bebeciğimizin olmasınım istemenizden daha insani ne olabilir. Sadece bir an önce olsun diye düşünerek tedavi aşamalarını atlamayın.Evet tabiki bende hemşireyim aynı zaman da durumun ciddiyetini biliyorum fakat eşim azospermiydi bu seneye kadar sperm çıkışı yoktu şimdi de tek tük çıkıyor doktor korunmanıza gerek yok dedi zaten olmaz dedi 3. Yılın sonunda ilk defa embriyolarımız oluşmuştu fakat olmadı ama yine de içimde ki bi umut kırıntısı ya artık Allah kolaştırırsa ya sağlıklı ve kendiliğinden olursa mucize gibi yine de bi ümit biliyorum dışardan saçma gözükebilir ama durum bu şekilde![]()
Amiiiin çok teşekkür ederimYok asla saçma değil bir bebeciğimizin olmasınım istemenizden daha insani ne olabilir. Sadece bir an önce olsun diye düşünerek tedavi aşamalarını atlamayın.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur
Yanlış anladınız galiba sma taşıyıcı olan arkadaş ben değildimYanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Sma taşıyıcı olduğunuzu yazmışsınız. Tüp bebek ile bile oluşan embriyolar sma hastalığına sahip çıkmış bu durumda doğal yolla hamilelik çok büyük bir risk değil mi zaten?
Bugun sağlık ocağına gittim ama elektrik kesintisi var doktora giriş yapamadım e nabız da da sonuçlar gözükmüyor yarına kaldı sonuçlarım bende çok heyecanlıyım inşaAllah hayırlı haberler alırımHadi bakalım pozitifi bekliyorum![]()
Allahım inşallahBugun sağlık ocağına gittim ama elektrik kesintisi var doktora giriş yapamadım e nabız da da sonuçlar gözükmüyor yarına kaldı sonuçlarım bende çok heyecanlıyım inşaAllah hayırlı haberler alırım![]()
Hadi bakalım pozitifi bekliyorum![]()
Hayır bugun 10. Gün oldu regl geçeli ve hiçbir belirti yok herhangi bir adet ağrısı sancısı vs. Hiçbirşey yokAllahım inşallahregl olmadınız ama dimi
Malesef kan sonucum çıkmış negatifAllahım inşallahregl olmadınız ama dimi
Allah Allah hadi ben ilaç kullandım döngüm kaydı sizde niye böyle acaba bende bugün kan verdim merak edip negatifMalesef kan sonucum çıkmış negatif