• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi sonra negatif test

Umitlendirmek istemem ama bende ilk yaptığım böyleydi ikinci yaptığım tek çizgiydi. 4-5 gun daha bekleyip tekrar idrarda iki test yaptim pozitifi görünce direkt kan verdim. Belki gerçekten var o yüzden silik belki yalanci pozitif. Elinizde test varsa biraz daha bekleyip sabah ilk idrarla yapın veya birkaç gün daha bekleyip kan verin en sağlıklısı o.
Merhaba. 7 şubatta donuk 5. Gün embriyosu ile transfer oldum. 5. Gün akşamı erken test ile yaptım yaklaşık 1 saat sonra silik çıktı. 6. Gün sabahı yaptım 15 dakika sonra belirgin silik çıktı. 7. Gün sabahı yani bu sabah yaptım 20-25 dakika sonra azda olsa zar zor görünür silik çizgi çıktı. Hepsi erken gebelik testi. Sizde de böyle olmuş. Pozitifi ne zaman gördünüz acaba kaçıncı gün? Anında görünür çift çizgi ne zaman çıktı ?

Merhaba. 7 şubatta donuk 5. Gün embriyosu ile transfer oldum. 5. Gün akşamı erken test ile yaptım yaklaşık 1 saat sonra silik çıktı. 6. Gün sabahı yaptım 15 dakika sonra belirgin silik çıktı. 7. Gün sabahı yani bu sabah yaptım 20-25 dakika sonra azda olsa zar zor görünür silik çizgi çıktı. Hepsi erken gebelik testi. Sizde de böyle olmuş. Pozitifi ne zaman gördünüz acaba kaçıncı gün? Anında görünür çift çizgi ne zaman çıktı ?
Silik çıkan testten 4 gün sonra bir kaset bir erken gebelik testi yaptım o zaman ikisinde de çift cizgi gördüm ayni gün kan verdigimde beya 33 çıkmıştı.

Merhaba benim transferim 17 Şubat 3 emrio konuldu dün kaset test yaptım bugün erken olandan sonuçlar böyle çok erken ama fikriniz var mı

Eklentiler

• IMG_3577.webp
    IMG_3577.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_3561.webp
    IMG_3561.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 122
Back
X