Regl nMerhaba, erken gebelik testim silik çıkmıştı. Normalde regl olacağımda göğüs ağrım olmuyordu ama bu sefer olduğu için gebelikten şüphelendim. Sağlık ocağında kan verdim akşamına kanamam oldu. Beta 1.20 çıkmış. Negatif oluyor yani. Peki neden silik çizgi oluşmuştu onu anlamıyorum.
Yerleşme kanaması olabilir. Kısa süreli ve regl den farklı oluyor 1 hafta sonra tekrar doktora git benceMerhaba, erken gebelik testim silik çıkmıştı. Normalde regl olacağımda göğüs ağrım olmuyordu ama bu sefer olduğu için gebelikten şüphelendim. Sağlık ocağında kan verdim akşamına kanamam oldu. Beta 1.20 çıkmış. Negatif oluyor yani. Peki neden silik çizgi oluşmuştu onu anlamıyorum.
tamam teşekkürlerRegl n
Yerleşme kanaması olabilir. Kısa süreli ve regl den farklı oluyor 1 hafta sonra tekrar doktora git bence
Bende de oldu aynısı 2 gün sonra regl oldum 5 in altını algılamıyor erken gebelik testi olsa bile sanırım, hatta ben normal gebelik testi yaptım onda da net cift cizgi gördüm şu kimyasal gebelik denilen şeyi yaşıyoruz ama büyük hayal kirikligina ugrattigi kesinMerhaba, erken gebelik testim silik çıkmıştı. Normalde regl olacağımda göğüs ağrım olmuyordu ama bu sefer olduğu için gebelikten şüphelendim. Sağlık ocağında kan verdim akşamına kanamam oldu. Beta 1.20 çıkmış. Negatif oluyor yani. Peki neden silik çizgi oluşmuştu onu anlamıyorum.
Belki bozuktur o yüzden sizi yanıltmış olabilirMerhaba, erken gebelik testim silik çıkmıştı. Normalde regl olacağımda göğüs ağrım olmuyordu ama bu sefer olduğu için gebelikten şüphelendim. Sağlık ocağında kan verdim akşamına kanamam oldu. Beta 1.20 çıkmış. Negatif oluyor yani. Peki neden silik çizgi oluşmuştu onu anlamıyorum.
2 tane farklı marka yaptım ikisinin de bozuk olma ihtimali biraz düşük değil miBelki bozuktur o yüzden sizi yanıltmış olabilir
Pardon bana yazdınız sandım. Aynen bir sonraki testte gorunmuyorsa bozuk olabilirBelki bozuktur o yüzden sizi yanıltmış olabilir
Birde sizin kaset testte bile çizgi görünmüş. Belkide söylediğiniz gibi kimyasal yasadık hayırlısı olsun. Daha sonrasında bir daha test yapmadım2 tane farklı marka yaptım ikisinin de bozuk olma ihtimali biraz düşük değil mi
Evet beni baya inandırmıstı testler hamile olduğuma. Reglin 1 hafta gecikmesini bekleyip direk kan vermeye gitmek en mantıklı olanı ama insan sabredemiyor maalesefBirde sizin kaset testte bile çizgi görünmüş. Belkide söylediğiniz gibi kimyasal yasadık hayırlısı olsun. Daha sonrasında bir daha test yapmadım
Aynen canım benimPardon bana yazdınız sandım. Aynen bir sonraki testte gorunmuyorsa bozuk olabilir
Erken gebelik testleri çok hassas oyüzden düşük değerleri algılayabiliyor
Hemen mi çıktıSizce bu test pozitif mi adetim 3 gün geçti
Hemen çıkmıştı ama az önce kan geldiHemen mi çıktı
Hemen çıkmıştı ama az önce kan geldi
Biraz daha bekleyin bakalım devamı gelecek miHemen çıkmıştı ama az önce kan geldi
Devamı da geldiBiraz daha bekleyin bakalım devamı gelecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?