Silik çizgi sonrası regl?

2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
550
190
53
Merhaba, erken gebelik testim silik çıkmıştı. Normalde regl olacağımda göğüs ağrım olmuyordu ama bu sefer olduğu için gebelikten şüphelendim. Sağlık ocağında kan verdim akşamına kanamam oldu. Beta 1.20 çıkmış. Negatif oluyor yani. Peki neden silik çizgi oluşmuştu onu anlamıyorum.

Erken gebelik testleri çok hassas oyüzden düşük değerleri algılayabiliyor

Regl n
Yerleşme kanaması olabilir. Kısa süreli ve regl den farklı oluyor 1 hafta sonra tekrar doktora git bence

Bende de oldu aynısı 2 gün sonra regl oldum 5 in altını algılamıyor erken gebelik testi olsa bile sanırım, hatta ben normal gebelik testi yaptım onda da net cift cizgi gördüm şu kimyasal gebelik denilen şeyi yaşıyoruz ama büyük hayal kirikligina ugrattigi kesin

Belki bozuktur o yüzden sizi yanıltmış olabilir

2 tane farklı marka yaptım ikisinin de bozuk olma ihtimali biraz düşük değil mi
Birde sizin kaset testte bile çizgi görünmüş. Belkide söylediğiniz gibi kimyasal yasadık hayırlısı olsun. Daha sonrasında bir daha test yapmadım

Birde sizin kaset testte bile çizgi görünmüş. Belkide söylediğiniz gibi kimyasal yasadık hayırlısı olsun. Daha sonrasında bir daha test yapmadım
Evet beni baya inandırmıstı testler hamile olduğuma. Reglin 1 hafta gecikmesini bekleyip direk kan vermeye gitmek en mantıklı olanı ama insan sabredemiyor maalesef

Sizce bu test pozitif mi adetim 3 gün geçti

Eklentiler

• IMG_20220311_234152.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 1.194
Bir gölge var gibi kan testi yaptırın varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…