Silik cizgi uzmanlari benimde yardima ihtiyacim var 🤲

future tense

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
373
380
53
Merhaba 24 şubat cuma günü çift transfer oldum bu 5. denemem bugün 8 gün sizce var mi silik bi çizgi var fotoda biraz daha belirsiz gibi ama ben sanki görüyorum sizce var mi 🤲 diğer daha net olan görüntü yaklaşık yarim saat durduktan sonra çektim diğeri ilk 5 dk ..

Eklentiler

• 20230303_095900.webp
    20230303_095900.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 171
  • 20230303_100833.webp
    20230303_100833.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 167
Bende görüyorum.
Hayırlısıyla kan verin
Daha transfer 8 gün çok umutlanmak istemiyorum çok negatif gördüm 10 güne kadar beklemek istiyorum kaset testi yarın da bi yapcam inşallah çıkar gene ozamn inanırım biraz daha teşekkür ederim

Merhaba 24 şubat cuma günü çift transfer oldum bu 5. denemem bugün 8 gün sizce var mi silik bi çizgi var fotoda biraz daha belirsiz gibi ama ben sanki görüyorum sizce var mi 🤲 diğer daha net olan görüntü yaklaşık yarim saat durduktan sonra çektim diğeri ilk 5 dk ..
Merhaba transfer işlemleri nasıl oluyor bilmiyorum öncesinde iğne vs kullandıysanız hormondan kaynaklı olabilir ama bende gördüm silik inş vardır🙏🏼 1-2 gün sonra tekrar yaparsanız inş koyulaşmış olır

Merhaba transfer işlemleri nasıl oluyor bilmiyorum öncesinde iğne vs kullandıysanız hormondan kaynaklı olabilir ama bende gördüm silik inş vardır🙏🏼 1-2 gün sonra tekrar yaparsanız inş koyulaşmış olır
Teşekkür ederim inşallah aynen yarın tekrarlarım testi,transfer önce iğne felan vurulmadim klasik estrofem kan sulandirici iğne folik asit kullanıyorum bu süreçte

Teşekkür ederim inşallah aynen yarın tekrarlarım testi,transfer önce iğne felan vurulmadim klasik estrofem kan sulandirici iğne folik asit kullanıyorum bu süreçte
rica ederim eğer kullanmadıysan ozaman güzel şeyler olabilir🙏🏼🥰 çok erken ama değilmi 8 gün bende iğne vuruldum 8 günüm çok zor sabretmek

Back
X