Düşmez kötü düşünmeKan verdim 43,5 çıktısizinle paylaşmak istedim . Adetime 3 gün var inşallah düşmez değer
Kuruma çizgisi ilk önce hiç çizgi olmuyor 1 2 saat sonra çizgi çok hafif beliriyorTeşekkür ediyorumbizim 2. Ayımız geçen ay psikolojik olarak bir sürü belirti yaşamış kendimi inandırmıştım . Prodoctor testinde belki 15 tane yaptırmıştım 2 gün geçse asla kuruma çizgisi vs görmemiştim . Şimdi yorumları okuyunca kuruma çizgisi vs diye umudum kalmamıştı .
Aminnn inşallah her şey güzel ilerler ve siz de en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınızAy belliydi yaa zaten maşallah dualarina talibim bende istiyorummhayırli olsun rabbim saglikli sihhatli kucagına al senin adina sevindim
Evet öyle olmuştu ama insan inanamıyorKuruma çizgisi ilk önce hiç çizgi olmuyor 1 2 saat sonra çizgi çok hafif beliriyor
Sizin ilk dakikalar çıkmıştır daha sonra gittikçe belirginleşmiştir.
Amin inşallah çok teşekkür ediyorumDüşmez kötü düşünmehayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına
Yani 2 çizgi mi görünüyor? Varsa da ne kadar sürede oluştu canımMerhabalar benimde bı çizgi var ama sizce varmidir birsey
Foto atabilir misinizMerhabalar benimde bı çizgi var ama sizce varmidir birsey
Testte ciktiysa kandada kesin cikar kan verin 2 gun sonra tekrarlayip artisi takip edin hayrli olsunÇok çok teşekkür ediyorumkan testi vermek istemiyorum gecikme olmadan sizce ne yapmalıyım geçilme olmadan kan vermeden eşime de söylemesem mi .
Çok denedim atmayı ama çıkmıyor kamere çok az görünüyor çıplak gözle bakarken bile normelde düzenli bı adetim vardı Ekim 23 kasımın 23 oluyordum adet ama Aralık'ta 2 sinde oldum ama ocağın 2 sinde olmadım kasıklarımda yani karnimin alt bölgelerinde ara ara batma oluyor goguslerimde dolgunluk var çok istiyorum çocuğumun olmasını ama olmuyor bir ex hamileligim ( 6 haftalikti ) oldu üstünden bir yıl kadar geçti daha olamadım çok istiyorum gerçektenFoto atabilir misiniz
İlk 5_10 dakikada oldu ama çok azYani 2 çizgi mi görünüyor? Varsa da ne kadar sürede oluştu canım
Ben geçen ay çok istedim olmamıştı . En az 15 test yapmışımdır . ( prodoctor ) . Kesinlikle silik çizgi vs asla çıkmadı ki gebe değilmişim.Çok denedim atmayı ama çıkmıyor kamere çok az görünüyor çıplak gözle bakarken bile normelde düzenli bı adetim vardı Ekim 23 kasımın 23 oluyordum adet ama Aralık'ta 2 sinde oldum ama ocağın 2 sinde olmadım kasıklarımda yani karnimin alt bölgelerinde ara ara batma oluyor goguslerimde dolgunluk var çok istiyorum çocuğumun olmasını ama olmuyor bir ex hamileligim ( 6 haftalikti ) oldu üstünden bir yıl kadar geçti daha olamadım çok istiyorum gerçekten
Amin inşallahBen geçen ay çok istedim olmamıştı . En az 15 test yapmışımdır . ( prodoctor ) . Kesinlikle silik çizgi vs asla çıkmadı ki gebe değilmişim.
Ama bu ay adetime 5 gün vardı test yaptım ilk 10 dk bişey çıkmadı kenara bıraktım . Gittim geldim çok çok belirsiz çizgi çıktı . Daha sonra günde iki kere sabah erken ve öğleden sonra yaptım hep çizginin görünürlüğü arttı.
Ben kesinlikle gebelik yoksa silik çizgi çıkacağını düşünmüyorum. Ben de foto çekerken çok uğraşmıştım .
Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder
Bu arada ben ovülasyon testi ile hamile kaldım.Amin inşallah
Bu arada ben ovülasyon testi ile ha
Nasıl yaptınız detaylı anlatabilirmisinizBu arada ben ovülasyon testi ile hamile kaldım.
Nasıl bı uygulama sekili vardı anlatabilirmisiniz detaylıBu arada ben ovülasyon testi ile hamile kaldım.
Evin her alanıni çekmişsinMerhabalar . Eşimle yumurtlama günlerimi değerlendirdik . Adetime 4 gün varken ( ilk görseldeki ) prodoctor erken gebelik testini yaptım . İlk 5 dk da bir şey çıkmadı daha sonra 20 dk içinde böyle oldu .
Bugün adetime 3 gün varken de ilk idrarla laboquik normal kaset testini yaptım silik çizgi çıktı . Fotoda çok belli olmuyor ama yakından bariz görünüyor. Ve testte çizgi 6. Dk silik de olsa göründü .
Lütfen yorumlar mısınız . Biliyorum adet gününü beklemem lazım ama çok heyecan yaptım .
İnternetten ovülasyon testi aldım ama çoktu 20 tane vardı sanırım . Belki daha fazla . Adetimin bittiği 2. Günden başladım test yapmaya sabah kalkınca ve öğleden sonra 3 buçukta işten gelince yaptım . Ama testten önce 3 saat boyunca sıvı almıyorsunuz su çay vs . Ovülasyon testinde hep çift çizgi çıkıyor ama yumurtlama gününü bulunca koyu çift çizgi çıkıyor . Biz o günü ve sonrasındaki 3 günü iyi değerlendirdik . Benim yumurtama günün 15. Günmüş . Ve ilişkiden sonra hemen kalkmadım ve 1 saate yakın ayaklarım yatağın başlığında bekledim . Ovülasyon için bir sürü video var kullanımı izleyin ayrıntılıNasıl bı uygulama sekili vardı anlatabilirmisiniz detaylı
İnternetten ovülasyon testi aldım ama çoktu 20 tane vardı sanırım . Belki daha fazla . Adetimin bittiği 2. Günden başladım test yapmaya sabah kalkınca ve öğleden sonra 3 buçukta işten gelince yaptım . Ama testten önce 3 saat boyunca sıvı almıyorsunuz su çay vs . Ovülasyon testinde hep çift çizgi çıkıyor ama yumurtlama gününü bulunca koyu çift çizgi çıkıyor . Biz o günü ve sonrasındaki 3 günü iyi değerlendirdik . Benim yumurtama günün 15. Günmüş . Ve ilişkiden sonra hemen kalkmadım ve 1 saate yakın ayaklarım yatağın başlığında bekledim . Ovülasyon için bir sürü video var kullanımı izleyin ayrıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?