Silik çizgi var hamile miyim

Kuruma çizgisi ilk önce hiç çizgi olmuyor 1 2 saat sonra çizgi çok hafif beliriyor
Sizin ilk dakikalar çıkmıştır daha sonra gittikçe belirginleşmiştir.

Kuruma çizgisi ilk önce hiç çizgi olmuyor 1 2 saat sonra çizgi çok hafif beliriyor
Sizin ilk dakikalar çıkmıştır daha sonra gittikçe belirginleşmiştir.
Evet öyle olmuştu ama insan inanamıyor

Çok çok teşekkür ediyorum kan testi vermek istemiyorum gecikme olmadan sizce ne yapmalıyım geçilme olmadan kan vermeden eşime de söylemesem mi .
Testte ciktiysa kandada kesin cikar kan verin 2 gun sonra tekrarlayip artisi takip edin hayrli olsun

Foto atabilir misiniz
Çok denedim atmayı ama çıkmıyor kamere çok az görünüyor çıplak gözle bakarken bile normelde düzenli bı adetim vardı Ekim 23 kasımın 23 oluyordum adet ama Aralık'ta 2 sinde oldum ama ocağın 2 sinde olmadım kasıklarımda yani karnimin alt bölgelerinde ara ara batma oluyor goguslerimde dolgunluk var çok istiyorum çocuğumun olmasını ama olmuyor bir ex hamileligim ( 6 haftalikti ) oldu üstünden bir yıl kadar geçti daha olamadım çok istiyorum gerçekten

Ben geçen ay çok istedim olmamıştı . En az 15 test yapmışımdır . ( prodoctor ) . Kesinlikle silik çizgi vs asla çıkmadı ki gebe değilmişim.

Ama bu ay adetime 5 gün vardı test yaptım ilk 10 dk bişey çıkmadı kenara bıraktım . Gittim geldim çok çok belirsiz çizgi çıktı . Daha sonra günde iki kere sabah erken ve öğleden sonra yaptım hep çizginin görünürlüğü arttı.

Ben kesinlikle gebelik yoksa silik çizgi çıkacağını düşünmüyorum. Ben de foto çekerken çok uğraşmıştım .

Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder

Amin inşallah

Evin her alanıni çekmişsin bence pozitif

Nasıl bı uygulama sekili vardı anlatabilirmisiniz detaylı
İnternetten ovülasyon testi aldım ama çoktu 20 tane vardı sanırım . Belki daha fazla . Adetimin bittiği 2. Günden başladım test yapmaya sabah kalkınca ve öğleden sonra 3 buçukta işten gelince yaptım . Ama testten önce 3 saat boyunca sıvı almıyorsunuz su çay vs . Ovülasyon testinde hep çift çizgi çıkıyor ama yumurtlama gününü bulunca koyu çift çizgi çıkıyor . Biz o günü ve sonrasındaki 3 günü iyi değerlendirdik . Benim yumurtama günün 15. Günmüş . Ve ilişkiden sonra hemen kalkmadım ve 1 saate yakın ayaklarım yatağın başlığında bekledim . Ovülasyon için bir sürü video var kullanımı izleyin ayrıntılı

Eklentiler

• F7796D4A-D4EA-4985-AF7F-89774B381D76.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 142
  • 7607B132-EA45-4DD4-8355-59B0B5ABEA29.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 126
Hayırlı olsun cnm birşey sorabilirmiyim sizde resimleri ilk 5 dakikadami çektiniz bende bu ay başladım ovulasyon testine durdukça koyulasiyor mesela diyelim sizinkiler durdukça koyulastimi yoksa silik olan silik kaldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…