Silik çizgi var hamile miyim

Hayırlı olsun cnm birşey sorabilirmiyim sizde resimleri ilk 5 dakikadami çektiniz bende bu ay başladım ovulasyon testine durdukça koyulasiyor mesela diyelim sizinkiler durdukça koyulastimi yoksa silik olan silik kaldimi
Çoğunluğu durdukça koyulaştı ama yumurtlama günü daha hızlıydı .

Teşekkürler yani silik olanlardami sonradan koyulasti
Ovülasyon Testi yapıyorum ilk 5 dk içinde çizgi çıkıyor . Ama 20 dk içinde daha sa belirginleşiyor . Ama yumurtlama günümde olan koyular ilk 5 en fazla 7 dk içindedir o hali alması

Düşmez kötü düşünme hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına
Bende 3 gün geciktim az önce 2 tane test yaptım hamilemiyim şimdi beeen

Eklentiler

• IMG_3913.webp
    132,5 KB · Görüntüleme: 295
  • IMG_3914.webp
    122,9 KB · Görüntüleme: 265
Bende 3 gün geciktim az önce 2 tane test yaptım hamilemiyim şimdi beeen
Benim adetime 2 gün ya da bir gün var bilmiyorum benim de aynı ilk pembe olan restimizdeki gibi çıkıyor . Çarşamba günü beta 43,5 çıkmıştı

Merhabalar bende gebelik bekliyorum da sizler kaset testinde silik çıkınca mı normal test yaptınız kaset testim var benim ama ovulasyon testi diye biliyorum ben onu

Sizce varmı birşey ben çok az bı çizgi görüyor gibiyimde

Eklentiler

• IMG_20240105_151903.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 276
Bunun hakkında bilgisi olan varmı

Eklentiler

• 1704475594286137252694258506757.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 259
Merhabalar bende gebelik bekliyorum da sizler kaset testinde silik çıkınca mı normal test yaptınız kaset testim var benim ama ovulasyon testi diye biliyorum ben onu
Ben erken gebelik testiyle öğrendim daha sonra kaset testte de denedim onda sa çıktı

Adetinize kaç gün var sizin . Silik çizgi var adete 5 gün kala benim de öyleydi . Erken gebelik deneyin onda da çıkacak mı
Adetim normelde ekimin 23 kasımın 23 oluyordum ama Aralık'ta 2 Aralık'ta oldum ocagin 2 sinde olmadım daha olmadım yani daha adet

Regle 6 gün var sizce olabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20240105_233336_Gallery.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 271
Adetim normelde ekimin 23 kasımın 23 oluyordum ama Aralık'ta 2 Aralık'ta oldum ocagin 2 sinde olmadım daha olmadım yani daha adet
Erken gebelik testi alıp yapsanız belli olur bu yaptığınızda hemen çıkmadı bende erken gebelik testinde çıktı

Yani boşuna sevindirmek istemem ama aynı benim de böyleydi 5 gün varken bence kesinlikle var inşallah vardır
Hayırlısı olsun, gebeliğiniz sağlıkla geçsin inşallah benim çizgi kurudukça belirginleşmedi ama aynı kaldı sonra da sıvı fazla gelmiş sanırım sarı renk gelmişti. Genelde kurudukça belirginleşti diyorlar bu yüzden ümit etmekten kaçınıyorum açıkcası yine de sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…