Çoğunluğu durdukça koyulaştı ama yumurtlama günü daha hızlıydı .Hayırlı olsun cnm birşey sorabilirmiyim sizde resimleri ilk 5 dakikadami çektiniz bende bu ay başladım ovulasyon testine durdukça koyulasiyor mesela diyelim sizinkiler durdukça koyulastimi yoksa silik olan silik kaldimi
Teşekkürler yani silik olanlardami sonradan koyulastiÇoğunluğu durdukça koyulaştı ama yumurtlama günü daha hızlıydı .
Ovülasyon Testi yapıyorum ilk 5 dk içinde çizgi çıkıyor . Ama 20 dk içinde daha sa belirginleşiyor . Ama yumurtlama günümde olan koyular ilk 5 en fazla 7 dk içindedir o hali almasıTeşekkürler yani silik olanlardami sonradan koyulasti
Bende 3 gün geciktim az önce 2 tane test yaptım hamilemiyim şimdi beeenDüşmez kötü düşünmehayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına
Evet pozitifBende 3 gün geciktim az önce 2 tane test yaptım hamilemiyim şimdi beeen
Benim adetime 2 gün ya da bir gün var bilmiyorum benim de aynı ilk pembe olan restimizdeki gibi çıkıyor . Çarşamba günü beta 43,5 çıkmıştıBende 3 gün geciktim az önce 2 tane test yaptım hamilemiyim şimdi beeen
Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsunEvet pozitiftebrik ediyorum inşallah sağlıkla ilerler her şey
Merhabalar bende gebelik bekliyorum da sizler kaset testinde silik çıkınca mı normal test yaptınız kaset testim var benim ama ovulasyon testi diye biliyorum ben onuAy gerçekten miben hala inanamıyorum. Adetime üç gün var kaset olanda çok silik çıktı ondan umutlandım .
Ama erken gebelik olan 20 dk içinde o hale geldi çok yorum okudum 10 dk sonrası kuruma çizgisiymiş sizce kuruma çizgisi mi .
Bu arada kimseye söylemedim eşime bile ilk sizinle paylaşmış iletişim kurmuş oldum
Sanki belli belirsiz var gibi çizgi ama anlayamadımBunun hakkında bilgisi olan varmı
Çok istiyorum gerçekten çok cagresizim bilgisi olan yazabilirmiSanki belli belirsiz var gibi çizgi ama anlayamadım
Fazladan varsa test yine tekrarla bence canım ya da birkaç gün bekle tekrar yapÇok istiyorum gerçekten çok cagresizim bilgisi olan yazabilirmi
Ben erken gebelik testiyle öğrendim daha sonra kaset testte de denedim onda sa çıktıMerhabalar bende gebelik bekliyorum da sizler kaset testinde silik çıkınca mı normal test yaptınız kaset testim var benim ama ovulasyon testi diye biliyorum ben onu
Adetinize kaç gün var sizin . Silik çizgi var adete 5 gün kala benim de öyleydi . Erken gebelik deneyin onda da çıkacak mıBunun hakkında bilgisi olan varmı
Adetim normelde ekimin 23 kasımın 23 oluyordum ama Aralık'ta 2 Aralık'ta oldum ocagin 2 sinde olmadım daha olmadım yani daha adetAdetinize kaç gün var sizin . Silik çizgi var adete 5 gün kala benim de öyleydi . Erken gebelik deneyin onda da çıkacak mı
Yani boşuna sevindirmek istemem ama aynı benim de böyleydi 5 gün varken bence kesinlikle var inşallah vardırRegle 6 gün var sizce olabilir mi?
Erken gebelik testi alıp yapsanız belli olur bu yaptığınızda hemen çıkmadı bende erken gebelik testinde çıktıAdetim normelde ekimin 23 kasımın 23 oluyordum ama Aralık'ta 2 Aralık'ta oldum ocagin 2 sinde olmadım daha olmadım yani daha adet
Hayırlısı olsun, gebeliğiniz sağlıkla geçsin inşallahYani boşuna sevindirmek istemem ama aynı benim de böyleydi 5 gün varken bence kesinlikle var inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?