testler de 10 dk içinde çıktıysa vardır geç döllenme olabilir sağlık ocağında tekrar kan verin net sonuç alırsınızMerhabalar bir kaç gün öncesine kadar yaklaşık 1 hafta kadar toplamda 5 test ve hastanede kan testiyle beraber test yaptım. Eczane testleri negatif kan testinde ise 2 saat sonuç bekleyip doktorun odasına girdikten sonra gebelik olmadığını söyledi. Ben geçen ay hiç regl olmadım bugün ayın 9 u hala olmadım bu arada. Bugün tekrar bi test alayım dedim böyle çıktı. Kuruma mı değil mi bilmiyorum çok anlamadığım için. İlkte tek çizgi çıktı bıraktım öyle dolabın içine bi 10 dk sonra merak edip gidip baktığımda böyle olmuştu. Ama benim düşüncem doktor gebelik yok dediği halde bu test boştur yani o zaman.
İnşallah geç döllenme felan değildir. Çünkü ben daha 3 aylık evliyim ve şu an çocuk felan istemiyorum. Eğer pozitif çıkarsa da gidip aldırmayı düşünüyorum. Sağlık ocakları da bu hafta grevdeymiş. Millet onların keyfini bekleyecektestler de 10 dk içinde çıktıysa vardır geç döllenme olabilir sağlık ocağında tekrar kan verin net sonuç alırsınız
Ayy öyle mi diyorsunuzz yarın hastaneye gidip kan testini tekrardan vermeyi düşünüyorum inşallah negatiftirGebelik olabilir kaset testte 10 dk içinde çıkmış. Kan testini yineleyin en iyisi
Kan testini yenileyin benceMerhabalar bir kaç gün öncesine kadar yaklaşık 1 hafta kadar toplamda 5 test ve hastanede kan testiyle beraber test yaptım. Eczane testleri negatif kan testinde ise 2 saat sonuç bekleyip doktorun odasına girdikten sonra gebelik olmadığını söyledi. Ben geçen ay hiç regl olmadım bugün ayın 9 u hala olmadım bu arada. Bugün tekrar bi test alayım dedim böyle çıktı. Kuruma mı değil mi bilmiyorum çok anlamadığım için. İlkte tek çizgi çıktı bıraktım öyle dolabın içine bi 10 dk sonra merak edip gidip baktığımda böyle olmuştu. Ama benim düşüncem doktor gebelik yok dediği halde bu test boştur yani o zaman.
Yarın kan vermeye gideceğim peki sizce test pozitif mi duruyor yoksa kuruma çizgisi felan mı önemsemeli miyimKan testini yenileyin bence
İnşallah gönlünce olur. Senin ne istediğin çok önemli. İyi düşün araştır doktor mutlaka her şeyi anlatsın bazı kurtajlar bir sonraki gebelikte zorluğa neden olabilir. O yüzden her detayi iyice düşün. Gerekirse iki ayrı doktora görünAyy öyle mi diyorsunuzz yarın hastaneye gidip kan testini tekrardan vermeyi düşünüyorum inşallah negatiftir
Kaç dk da çıktığını bilmiyorum testler yaniltadabiliyor ama pembe tonunda çıkmış var olabilir yani her halükarda kanda belli olcak kan verin güzel hsberi de bize verin olur muYarın kan vermeye gideceğim peki sizce test pozitif mi duruyor yoksa kuruma çizgisi felan mı önemsemeli miyim
Eğer pozitif olursa bu benim için iyi değil kötü olur çünkü 3 aylık evliyim ve şu an için çocuğa karşıyım istemiyorum inşallah yok çıkar yoksa kafayı yerim heraldeKaç dk da çıktığını bilmiyorum testler yaniltadabiliyor ama pembe tonunda çıkmış var olabilir yani her halükarda kanda belli olcak kan verin güzel hsberi de bize verin olur mu
O zaman hayırlısı olsun böyle ihtimaller istemiyorsanız korunun lütfenEğer pozitif olursa bu benim için iyi değil kötü olur çünkü 3 aylık evliyim ve şu an için çocuğa karşıyım istemiyorum inşallah yok çıkar yoksa kafayı yerim heralde
Bence yinede bu kadar keskin konuşmayın allahım gücüne giderEğer pozitif olursa bu benim için iyi değil kötü olur çünkü 3 aylık evliyim ve şu an için çocuğa karşıyım istemiyorum inşallah yok çıkar yoksa kafayı yerim heralde
Yaklaşık 1 hafta kadar olduNe kadar oldu kan vereli? Tekrar kan verin isterseniz. Belli olmaz geç döllenme diye bir şey var.
istemiyorsanız güzel korunsaydınız bu fikrinizi burada paylaşmanız da doğru değil bu sizin kendi tercihiniz buraya yıllardır çocuk hasretiyle yanıp tutuşan anneler giriyor size böyle bir şey nasip olduğu halde burda istemiyorum vs diyorsunuz lütfen daha dikkatli korunun.İnşallah geç döllenme felan değildir. Çünkü ben daha 3 aylık evliyim ve şu an çocuk felan istemiyorum. Eğer pozitif çıkarsa da gidip aldırmayı düşünüyorum. Sağlık ocakları da bu hafta grevdeymiş. Millet onların keyfini bekleyecek
Bu siteyi bende yıllardır biliyorum ve burası kadınlara özel bir site olduğunu ve herkesin derdini içini sıkıntısını içinden her geçeni rahatça ve özgürçe paylaştığı ve istediği gibi de paylaşabildiği bir site olduğunu, bunu da siz çok iyi biliyorsunuzdur eminim ki. Asıl olan şu an ki sizin yazdığınız şey ayıp bir şey. Bu sitedede herkes her şeyi istediği gibi paylaşır içini dökebilir dert veya sıkıntı olarak anlatabilir. O yüzden kadınlara özel bir site zaten ve kadın kadına olunan bir ortam. Sizin şu anki yazdığınız yargılamaya girer ve siz de bu yargılama hakkına sahip değilsiniz. Çocuk isteyen ve istemeyen kadınlara korunmalı korumasız kaza ve isteyerek her iksine de saygım var. Ama başta da belirttiğim gibi bu siteyi kullanıyorsanız madem buranın herkesin bir kadın bir insan olarak bu siteye kayıt olup herkesin bir derdini sıkıntısını içini dökmek için karşı taraftan da bir fikir almak bir fikir bile olsa içini rahatlatabilecek olan bir site olduğunu da çok iyi biliyorsunuzdur bu her ne konu olursa olsun...istemiyorsanız güzel korunsaydınız bu fikrinizi burada paylaşmanız da doğru değil bu sizin kendi tercihiniz buraya yıllardır çocuk hasretiyle yanıp tutuşan anneler giriyor size böyle bir şey nasip olduğu halde burda istemiyorum vs diyorsunuz lütfen daha dikkatli korunun.
tamamBu siteyi bende yıllardır biliyorum ve burası kadınlara özel bir site olduğunu ve herkesin derdini içini sıkıntısını içinden her geçeni rahatça ve özgürçe paylaştığı ve istediği gibi de paylaşabildiği bir site olduğunu, bunu da siz çok iyi biliyorsunuzdur eminim ki. Asıl olan şu an ki sizin yazdığınız şey ayıp bir şey. Bu sitedede herkes her şeyi istediği gibi paylaşır içini dökebilir dert veya sıkıntı olarak anlatabilir. O yüzden kadınlara özel bir site zaten ve kadın kadına olunan bir ortam. Sizin şu anki yazdığınız yargılamaya girer ve siz de bu yargılama hakkına sahip değilsiniz. Çocuk isteyen ve istemeyen kadınlara korunmalı korumasız kaza ve isteyerek her iksine de saygım var. Ama başta da belirttiğim gibi bu siteyi kullanıyorsanız madem buranın herkesin bir kadın bir insan olarak bu siteye kayıt olup herkesin bir derdini sıkıntısını içini dökmek için karşı taraftan da bir fikir almak bir fikir bile olsa içini rahatlatabilecek olan bir site olduğunu da çok iyi biliyorsunuzdur bu her ne konu olursa olsun...
Yaklaşık 1 hafta kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?