5 dakikada çıktıysa vardırEki Görüntüle 3550122 merhaba benim de 3 gün gecikmem oldu test yaptım ama ilk 5 dakika sayaç tuttum bu şekildeydi silik sizce Hamile miyim tekrar test yapmalı mıyım ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dakikada çıktıysa vardırEki Görüntüle 3550122 merhaba benim de 3 gün gecikmem oldu test yaptım ama ilk 5 dakika sayaç tuttum bu şekildeydi silik sizce Hamile miyim tekrar test yapmalı mıyım ?
Artimed yada days doctor markasiysa yalancı pozitif gösteriyor maalesef inşallah hamilesinizdirEki Görüntüle 3550122 merhaba benim de 3 gün gecikmem oldu test yaptım ama ilk 5 dakika sayaç tuttum bu şekildeydi silik sizce Hamile miyim tekrar test yapmalı mıyım ?
Merhaba benim testimede bakabilir misiniz dönemime 4 gün kala yaptım ve 5.dakikada çıktı görüyor musunuz sizdeBeta HCG 52.94 çıkmış hamileyim canım silik çizgi hamilelik var demekmiş sende kan ver inşallah sende hamilesindir![]()
Evet görüyorum benim regl olacağım gün ben hamilelik testi yapmıştım hemen hemen silik çizgiler aynı en yakın zamanda kan verin inşallah hamilesinizdirMerhaba benim testimede bakabilir misiniz dönemime 4 gün kala yaptım ve 5.dakikada çıktı görüyor musunuz sizde
Hamilesin benceEki Görüntüle 3550122 merhaba benim de 3 gün gecikmem oldu test yaptım ama ilk 5 dakika sayaç tuttum bu şekildeydi silik sizce Hamile miyim tekrar test yapmalı mıyım ?
Hemen çıktıysa vardır kan verKızlar benimkine de bakın 2 gün geçikti FRELLY erken test
Yanılma payı var mı bu testte![]()
Sonucunuz ne olduHamilesin bence
Maalesef yine yanılıttı bu test kan 2 çıktıHemen çıktıysa vardır kan ver
Bu markada çok güvenilir değil o zamanMaalesef yine yanılıttı bu test kan 2 çıktı
Kesinlikle değil iki oldu beni yanılttı ve ilk 2-3 dk da çıkartıyor almayın derimBu markada çok güvenilir değil o zaman
Doğru düzgün test yok gerçektenKesinlikle değil iki oldu beni yanılttı ve ilk 2-3 dk da çıkartıyor almayın derim![]()