- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik değil canım bariz belli gözün aydın kan verÇok silik var yok arası bilemedim![]()
Bence kan vermelisin hiçte silik gibi değilÇok silik var yok arası bilemedim![]()
InsallahVar gözün aydın :)
Az önce kan verdimBence kan vermelisin hiçte silik gibi değil![]()
Hadi hayırlısı canım inşallahAz önce kan verdim![]()
Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım bunun için çok bekledim çok emek verdimHadi hayırlısı canım inşallah![]()
Adet günün ne zaman canim ? Hayirli olsun baya belli insallah kandada cikarÇok silik var yok arası bilemedim![]()
Amiinnn canım hepimize inşallah sende sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahAmin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım bunun için çok bekledim çok emek verdim![]()
Ben dondurulmus emrio transfer oncesi 4ay lucrin kullandım rahim dinlendirme geçici menopozdayım o yüzden adet günün belli degilAdet günün ne zaman canim ? Hayirli olsun baya belli insallah kandada cikar
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah bebisin seninledir, haber et kesin sonuclariBen dondurulmus emrio transfer oncesi 4ay lucrin kullandım rahim dinlendirme geçici menopozdayım o yüzden adet günün belli degil
Saol amin inşallah canım haber veririm bugün 3gibi alıcaz sonucu hayırlısı bakalimHakkinda hayirlisi olsun canim insallah bebisin seninledir, haber et kesin sonuclari![]()
Geçmiş olsun canım.gecikmem yok geçici menepoz tedavisi oldum lucrin kullandım gecikmem yok bugün kan sonucum belli olucak nasip bakalimKimyasal gebeligim in testi de böyleydi. Gecikmen be kadar oldu canım. İnşallah sağlıklı bebişin olur hayırlı olsun![]()
En yakın zamanda kan ver canım. Çizgi görünüyorÇok silik var yok arası bilemedim![]()
Bugün verdim bi kaç saat sonra alicam sonucu hayırlısıEn yakın zamanda kan ver canım. Çizgi görünüyor