- Konu Sahibi Sarmasikasyam
Allahın sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahGeçmiş olsun canım.gecikmem yok geçici menepoz tedavisi oldum lucrin kullandım gecikmem yok bugün kan sonucum belli olucak nasip bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahGeçmiş olsun canım.gecikmem yok geçici menepoz tedavisi oldum lucrin kullandım gecikmem yok bugün kan sonucum belli olucak nasip bakalim
Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallahAllahın sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
silik değil gayet iyi görünüyor :) ben aşılama yaptırdım, benim testim de böyle cikmisti :)Çok silik var yok arası bilemedim![]()
Canim hemen kan ver lutfen..var suan..cizgi..insallah guzel haberlerini aliriz..Çok silik var yok arası bilemedim![]()
Amin inşallah saolAyol çizgi el sallıyor neresi silik. Hayırlı olsun
![]()
Pozitif cıktı çok şükürHakkinda hayirlisi olsun canim insallah bebisin seninledir, haber et kesin sonuclari![]()
Ayyy gözün aydin canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim. Darisi bizlerede olsun insallahPozitif cıktı çok şükür![]()
Amin inşallah istiyen herkese nasip etsin rabbimAyyy gözün aydin canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim. Darisi bizlerede olsun insallah
Fotoğraf yukler misinizMerhabalar ben iki gün önce test yaptım negatif çıktı bugün yaptım silik var sanki gibi gördüm ikinci bir daha yaptım gene aynı şekilde böyle var yok arası çıktı sanırım ben mi öyle görüyorum acaba sizde bakarmısnız lütfenregl günüm daha var
Fotoğraf yukler misiniz
Ama kuruyunca diğerin de neden çıkmadıHemenmi cikti yoksa kuruyuncami
Bende sevmiyorum ama kuruma cizgisi genelde cikiyoAma kuruyunca diğerin de neden çıkmadı![]()