- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
Teşekkür ederimBende sevmiyorum ama kuruma cizgisi genelde cikiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBende sevmiyorum ama kuruma cizgisi genelde cikiyo
Rica ederim ama insallah sizinki gercek cizgidirTeşekkür ederim![]()
Dunden beri 3 test yaptim hic kuruma cizgisi çıkmadiBende sevmiyorum ama kuruma cizgisi genelde cikiyo
Fotoğraflara baktim silik cizgi görünüyor evet. Bence adet gününüzü bekleyip tekrar deneyin. Hatta kan verin kesin sonuc olsun.Merhabalar ben iki gün önce test yaptım negatif çıktı bugün yaptım silik var sanki gibi gördüm ikinci bir daha yaptım gene aynı şekilde böyle var yok arası çıktı sanırım ben mi öyle görüyorum acaba sizde bakarmısnız lütfenregl günüm daha var
Teşekkür ederim inşallahFotoğraflara baktim silik cizgi görünüyor evet. Bence adet gününüzü bekleyip tekrar deneyin. Hatta kan verin kesin sonuc olsun.
Sizinkiler nasıl Çıktı acaba ?Dunden beri 3 test yaptim hic kuruma cizgisi çıkmadi![]()
Tamamen tek çizgi. Net ve beyaz bir arka planda kırmızı tek çizgi.Sizinkiler nasıl Çıktı acaba ?
Ben de 3 gün önce yaptım tek çizgi çıktı sadece şimdi böyle çıkınca bir tuhaf oldumTamamen tek çizgi. Net ve beyaz bir arka planda kırmızı tek çizgi.adetim 1 gun gecti.
Siz bence bayram girmeden kan verinBen de 3 gün önce yaptım tek çizgi çıktı sadece şimdi böyle çıkınca bir tuhaf oldum
Bendede cikmasa keske insan umutleniyorDunden beri 3 test yaptim hic kuruma cizgisi çıkmadi![]()
İdrar damlatma yerine su damlatinca eger cizgi kayboluyorsa kuruma cizgisi kaybolmuyorsa gercek cizgiymis denedinmi bunu
canım beta hcg kaç çıktı acabaPozitif cıktı çok şükür![]()
Naptn canım merak ettim sonucunu? Bence sende var hamilelikHayal kırıklıgı olsun istemiyorum biraz bekleyim![]()
14.gün 362.7canım beta hcg kaç çıktı acaba
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin14.gün 362.7
18.gün 3492 çıktı
Amin istiyen herkese gönlüne göre versin inşallah.umarim kesemde doludurAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayal kırıklıgı olsun istemiyorum biraz bekleyim![]()
canım normalde cuma randevvu aldım ama sanırım akşam yada sabah acile 3 gündür bacak ve kasık ağrılarımdan uyumadım gerçekten çok kötüyüm maalesef 12 saat de çalışıyorum ağrılarıma dayanamıyorum artık biraz önce sonuç belli olsun istiyorumDenediniz mi tekrar? Benim erken gebelik de normal adet sonrası olan da negatifti. Silik çizgi bile yoktu. Adet olmama durumu devam edince hastaneye gittim. Hamileymişim. Bu testlere güvenmiyorum.
Bu arada dun prediktor yaptim yine birkac saat sonra bole bir cizgi ciktiDenediniz mi tekrar? Benim erken gebelik de normal adet sonrası olan da negatifti. Silik çizgi bile yoktu. Adet olmama durumu devam edince hastaneye gittim. Hamileymişim. Bu testlere güvenmiyorum.