Silik cizgi

Merhabalar ben iki gün önce test yaptım negatif çıktı bugün yaptım silik var sanki gibi gördüm ikinci bir daha yaptım gene aynı şekilde böyle var yok arası çıktı sanırım ben mi öyle görüyorum acaba sizde bakarmısnız lütfen 🙏 regl günüm daha var
Fotoğraflara baktim silik cizgi görünüyor evet. Bence adet gününüzü bekleyip tekrar deneyin. Hatta kan verin kesin sonuc olsun.

Denediniz mi tekrar? Benim erken gebelik de normal adet sonrası olan da negatifti. Silik çizgi bile yoktu. Adet olmama durumu devam edince hastaneye gittim. Hamileymişim. Bu testlere güvenmiyorum.
canım normalde cuma randevvu aldım ama sanırım akşam yada sabah acile 3 gündür bacak ve kasık ağrılarımdan uyumadım gerçekten çok kötüyüm maalesef 12 saat de çalışıyorum ağrılarıma dayanamıyorum artık biraz önce sonuç belli olsun istiyorum

Denediniz mi tekrar? Benim erken gebelik de normal adet sonrası olan da negatifti. Silik çizgi bile yoktu. Adet olmama durumu devam edince hastaneye gittim. Hamileymişim. Bu testlere güvenmiyorum.
Bu arada dun prediktor yaptim yine birkac saat sonra bole bir cizgi cikti

Eklentiler

• 20200803_083635.webp
    20200803_083635.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
Back
X